Επέστρεψε στην βάση του και “τρέχει” τα μεταγραφικά

Στο Ηράκλειο βρίσκεται πλέον ο Εργοτέλης μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του στον Αγιο Παύλο Νάουσας και αρχίζει η αντίστριφη μέτρηση για την ολοκλήρωση των μεταγραφών του.

Επιστροφή στην βάση του στο Ηράκλειο για τον Εργοτέλη που ολοκλήρωσε το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στον Αγιο Παύλο Νάουσας.

Ο Γιάννης Πετράκης είχε την δυνατότητα να μοντάρει το σύνολό του χωρίς πάντως να έχει στην διάθεσή του όλα τα υλικά αφού το ρόστερ του Εργοτέλη θέλει 3-4 ακόμα προσθήκες.

Το Σαββατοκύριακο που διανύουμε αναμένεται να είναι καθοριστικό για την ολοκλήρωση μεταγραφών.

Μετά την εξασφάλιση της αδειοδότησης άλλωστε οι “κιτρινόμαυροι” έχουν την άνεση να κάνουν τις κινήσεις που θέλουν και μπορούν. Γιάννης Κοιλιάρας και “Μπαμ Μπαμ” Περέϊρα είναι έτοιμοι να υπογράψουν καθώς πήραν μέρος στην προετοιμασία της ομάδας και έχουν ικανοποιήσει.

Σε θετική κατεύθυνση βρίσκεται και το θέμα του Μεϊτέ  ενώ οι διοικούντες την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ ελπίζουν σε αίσια έκβαση στο θέμα του δανεισμού του Μπουχαλάκη από τον Ολυμπιακό.

Οικονόμου και Μάντζιος είναι δύο περιπτώσεις που έχουν τις δικές τους μικρές ή μεγάλες πιθανότητες να γίνει κάτι, ενώ χάθηκε οριστικά ο Τάτος που κατέληξε στον Αρη. Εκεί που είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του και ο Γιώργος Σαρρής του οποίου το θέμα, για το αν μείνει ή φύγει από τον Εργοτέλη, παραμένει “ανοικτό”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook