Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων στον Εργοτέλη

Τα μεταγραφικά μέτωπά του θα προσπαθήσει να “κλείσει” από σήμερα ο Εργοτέλης ώστε να δοθεί η ευκαιρία στον Γιάννη Πετράκη να δουλέψει με όλα του τα “υλικά” μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.

Σε μία βδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων μπήκαμε στον Εργοτέλη που με τον.. αέρα της αδειοδότησης θα τρέξει όλα του τα ζητήματα.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν από σήμερα όλες οι μεταγραφές και οι στόχοι είναι γνωστοί και ξανά συζητήθηκαν στην σύσκεψη της περασμένης Παρασκευής.

Μάντζιος, Οικονόμου, Μεϊτέ και Μπουχαλάκης είναι οι παίκτες που “καίνε” τον Εργοτέλη και ο καθένας έχει τις δικές του πολλές ή λίγες πιθανότητες να αποκτηθεί, νεώ για τον τελευταίο θα αποφασίσει αν τον δώσει δανεικό ο Ολυμπιακός.

Σίγουροι θεωρούνται ο Περεϊρα (Μπαμ Μπαμ) και ο Γιάννης Κοιλιάρας που ήταν και στην Νάουσα στην προετοιμασία του Εργοτέλη.

Ο Γιάννης Πετράκης θέλει πάντως να “κλείσει” το συντομότερο δυνατόν το ρόστερ της ομάδας ώστε να μπορεί να δουλέψει με όλα του τα υλικά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος στις 17 Αυγούστου κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στο θέμα του Γιώργου Σαρρή οι πιθανότητες παραμονής του έχουν αυξηθεί σημαντικά με το ζήτημα να κλείνει και αυτό την βδομάδα που διανύουμε.

Μετά την ξεκούραση του Σαββατοκύριακου, οι παίκτες του Εργοτέλη γυρνάνε και πάλι σήμερα στις προπονήσεις.

Ο Εργοτέλης θα αντιμετωπίσει σε δύο φιλικά παιχνίδια τον Πλατανία Χανίων. Το πρώτο παιχνίδι στο Ηράκλειο θα διεξαχθεί τελικά στις 3 Αυγούστου και όχι 4 που είχε αρχικά οριστεί. Ο δεύτερο αγώνας θα διεξαχθεί στις 10 Αυγούστου στο Χανιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook