Ανακοίνωσε Σαρρή και Μπουχαλάκη ο Εργοτέλης!

Ακόμα δύο μέτωπα έκλεισαν για τους “κιτρινόμαυρους” που ανακοίνωσαν την παραμονή του Σαρρή μέχρι τον Ιούνιο του ’14 και την επιστροφή του Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Με γοργά βήματα προχωράει ο σχεδιασμός του Εργοτέλη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής ολοκληρώθηκαν και τυπικά οι δύο “εσωτερικές” υποθέσεις.

Αρχικά, ο Εργοτέλης ανακοίνωσε την παραμονή του Γιώργου Σαρρή που επέκτεινε – πρόωρα – το συμβόλαιο του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Και όπως αναφέρει η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Σαρρή μέχρι τις 30/06/2014. Ο 24χρονος αμυντικός, ο οποίος την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν από τους σημαντικότερους κρίκους στην επίτευξη του στόχου και την άνοδο στην Super League, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου μας και υπέγραψε το πρώτου του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2009. 

Ο Γιώργος Σαρρής από την πλευρά του δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τη φανέλα του Εργοτέλη και τον επόμενο χρόνο. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και τη νέα χρονιά και παράλληλα να βοηθηθώ από αυτή. Είμαι δεμένος με τον Εργοτέλη και θα δουλέψω σκληρά για να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στο πρωτάθλημα της Super League». 

[nggallery id=104]

Και λίγα λεπτά αργότερα, ήρθε και το διαδικαστικό τέλος της επιστροφής του Ανδρέα Μπουχαλάκη στον Εργοτέλη με τον 2οχρονο κεντρικό μέσο να τονίζει ότι «συνεχίζω την καριέρα μου σε ένα γνώριμο για εμένα περιβάλλον. Εγώ θα δώσω, όπως έκανα και πέρσι, τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θα δίνω ότι καλύτερο μπορώ σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα, κάθε μέρα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και παράλληλα εγώ τους δικούς μου». 

Και η ανακοίνωση του Εργοτέλη: Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη, με την μορφή δανεισμού, από τον Ολυμπιακό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook