Θέλει να ξεκινήσει με το δεξί και στο Κύπελλο

Με αρκετές αλλαγές ο Εργοτέλης “ρίχνεται” σήμερα στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιζόμενος στην Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό (20.30 – Athletic Radio 104,2, athleticradio.gr).

Με τον Γιάννη Πετράκη να αφήνει εκτός αποστολής αρκετούς από τους παίκτες που έχουν τραβήξει μέχρι τώρα το… κουπί, ο Εργοτέλης φιλοξενείται σήμερα (20.30 – Athletic Radio 104,2, athleticradio.gr). από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο στον πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Χωρίς τους Μεχία, Καρντόσο, Μπουχαλάκη, Αναστασάκο, Πίτσο και Χαντί, που έμειναν εκτός αποστολής, οι ¨κιτρινόμαυροι” θέλουν να μπουν με το δεξί και στο Κύπελλο όπως και στο πρωτάθλημα όπου είναι μέχρι στιγμής αήττητος.

Η αποστολή για το σημερινό παιχνίδι αποτελείται από τους:

Αθανασίου, Καβουσάκη, Τζανακάκη, Ρέντζα, Κοιλιάρα, Γιοβάνοβιτς, Σαρρή, Κοζορώνη, Ρομάνο, Πελέ, Ουέλινγκτον, Μπαντιμπανγκά, Χρυσοφάκη, Ρουγκάλα, Δωματά, Μπαμ Μπαμ, Βερπακόφσκις, Χαλκιαδάκη, Διαμαντάκο.

Ένα πιθανό σχήμα φέρνει τον Αθανασίου κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Σαρρή, Γιοβάνοβιτς, Τζανακάκη και Κοιλιάρα (ή Ρέντζα), στα χαφ τους Κοζορώνη, Πελέ και Ρομάνο και στην επίθεση τους Μπαμ Μπαμ, Μπαντιμπαγκά και Βερπακόφσκις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook