Ρουμπάκης: «Κρίνουν πολλά τα επόμενα 4 ματς»

Ο Μανώλης Ρουμπάκης μίλησε στον Αhletic Radio 104,2 για όλους και για όλα στον Εργοτέλη, το πρωτάθλημα, την δύσκολη συνέχεια και πολλά άλλα…

O δεξιός οπισθοφύλακας του Εργοτέλη φιλοξενήθηκε στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή «Αθλητικό Μεσημέρι» με τον Μανόλη Χρονάκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Εργοτέλη…

“Οι εμφανίσεις μας στον πρώτο γύρο μπορώ να πω πως ήταν σταθερές, με εξαίρεση τρία παιχνίδια. Ακόμα και στα ματς που χάσαμε είχαμε καλή εικόνα. Ξεκινώντας είχαμε μια σταθερή πορεία, στην συνέχεια είχαμε κάποια σκαμπεναβέσματα βαθμολογικά, λόγω και του δύσκολου προγράμματος.  Σε γενικές γραμμές, πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε κλείσει τον πρώτο γύρο με 3-4 παραπάνω βαθμούς.”

Για το τι περιμένει από τον Εργοτέλη τον δεύτερο γύρο…

“Αυτό που νομίζω είναι πως τα επόμενα 3-4 παιχνίδια κρίνουν πολλά και μπορούμε να θέσουμε και τους στόχους μας. Έχουμε να παίξουμε έξω με τον Αστέρα, μέσα με τον Ολυμπιακό Βόλου, στην συνέχεια έξω με την Ξάνθη και μέσα με τον Πανιώνιο. Αν δεν χάσουμε κανένα από αυτά τα παιχνίδια και κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε, θα μπούμε στη συνέχεια σε ένα δύσκολο πρόγραμμα πιο άνετοι και νομίζω πως θα μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι ψηλά.”

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός

Για το πρωτάθλημα…

“Η βαθμολογία λέει την αλήθεια για την κορυφή. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος φέτος και δίκαια βρίσκεται εκεί. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλά προβλήματα και φάνηκαν και όταν αντιμετώπιζε τις μικρομεσαίες ομάδες. Θα πόνταρα πως Ολυμπιακός θα πάρει τον τίτλο. Αντίθετα πιστεύω πως η βαθμολογία δεν λέει την αλήθεια στην ουρά. Η Λάρισα δεν είναι τόσο κακή για να είναι τελευταία και πιστεύω πως θα ανέβει στον δεύτερο γύρο.”

Για το τι του έχει κάνει εντύπωση μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα…

“Μου έχει κάνει εντύπωση η πολύ καλή πορεία του Ολυμπιακού Βόλου και της Κέρκυρα. Αυτή η Κέρκυρα που αντιμετωπίσαμε εμείς είναι υποψήφια για να πέσει. Επίσης μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση η Τρίπολη. Την είχαμε για πεσμένη από την πρώτη αγωνιστική και έχει κάνει μια καλή πορεία.”

Ξεχωρίζουν Σισέ-Μπουντιμίρ

Για το ποιον παίκτη θα ξεχώριζε στο πρωτάθλημα…

“Σίγουρα ο Σισέ είναι αυτός που ξεχωρίζει στο πρωτάθλημα. Εγώ προσωπικά ξεχωρίζω και τον Μπουντιμίρ. Πολύ καλός παίκτης, που μάλιστα βοηθάει και όλη την ομάδα με το παιχνίδι του.”

Για τον εαυτό του…

“Είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό  μου , μακάρι να συνεχίσω έτσι και στον δεύτερο γύρο και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.”

Για το αν παραμείνει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο του…

“Δεν ξέρω αν στην ομάδα θέλουν να με κρατήσουν. Εγώ πάντως θέλω να μείνω, είμαι ευχαριστημένος και φυσικά αν ο Εργοτέλης θέλει να με κρατήσει θα έχει τον πρώτο λόγο.”

«Θα έχει πρόβλημα αν δεν ανέβει ο ΟΦΗ»

Για τον ΟΦΗ…

“Έχει προβλήματα και όχι μόνο αγωνιστικά. Απ’ότι γνωρίζω θα έχει προβλήματα αν δεν ανέβει, αν και πιστεύω πως θα τα καταφέρει στο τέλος. Πρέπει όμως να είναι στην πρώτη δυάδα γιατί αν μπλέξει με τα play-off οι δυσκολίες θα είναι μεγάλες.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook