Η έλευση του Φεράντο δρομολογεί και τις μεταγραφικές υποθέσεις

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να έρθει στο Ηράκλειο ο νέος τεχνικός του Εργοτέλη ώστε να ξεκινήσει η ομάδα να κινείται στο μεταγραφικό παζάρι.

Αγώνια τέλος στον Εργοτέλη στο θέμα του προπονητή με τον Χουάν Φεράντο να παίρνει το χρίσμα και να πίανει άμεσα δουλειά ώστε να αρχίσει το… “χτίσιμο” της ομάδας της νέας σεζόν.

Ο Ισπανός αναμένεται να έρθει στο Ηράκλειο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας προκειμένου να πιάσει δουλειά, ενώ μένει να διευκρινιστεί τι θα γίνει με το υπόλοιπο προπονητικό τιμ (Πλεσίτης, Κουνδουράκης, Ξημεράκης) αλλά και να δρομολογηθούν οι μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας με βάσει και το οικονομικό πλαίσιο που μπορεί να κινηθεί η ομάδα.

Ήδη έχει αποκτηθεί ο γκολκίπερ Τσέρνι και έπεται συνέχεια με ενίσχυση σε όλες τις γραμμές, και ειδικά στην άμυνα μετά και την αποχώρηση Μεχία.

Ο Καρντόσο ακόμα δεν έχει απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει ενώ είναι άγνωστο το τι θα γίνει με τον Μπαντιμπανγκά που απολαμβάνει τις διακοπές του στην Κρήτη αυτές τις μέρες .

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook