Βαριά ήττα με 3-0 στην Τρίπολη (videos)

Ποδαρικό με το αριστερό για τον Εργοτέλη που γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} Κατώτερος των περιστάσεων στάθηκε ο Εργοτέλης που ηττήθηκε για δεύτερη φορα φέτος από τον Αστέρα Τρίπολης ( 0-1 στο Ηράκλειο στον πρώτο γύρο) με σκορ 3-0. Ο Φρανκού ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Αρκάδες σημειώνοντας δύο φανταστικά τέρματα το ένα πιο ωραίο από το άλλο στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή ηταν η πρώτη εντός έδρας νίκη του Αστέρα φέτος στην Τρίπολη. Ο Αστέρας ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη φάση του στο ματς στο 16΄με τον Ουντότζι και μετά ο Εργοτέλης αν και πήρε τα ηνία του αγώνα δεν κατάφερε να σκοράρει και πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ (1-0) . Στην επανάληψη ο Εργοτέλης ήταν κακός και δεχθηκε άλλα δύο γκολ από τον Φρανκού γνωρίζοντας την ήττα με το βαρύ 3-0. Δείτε τα γκολ του αγώνα Το ματς λεπτό πρός λεπτό

  • Τέλος στο ματς 3-0 .

90′ Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων. 89′ Τακουνάκι του Λεάλ, ο Μπούντιμιρ επιχείρησε το σουτ στην κίνηση, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι 86′ Ο Μπακασέτας στη θέση του Φορτούνη 84′ Ο Κερ στη θέση του Φρανκού 77′ Σουτ του Φραγκουλάκη, η μπάλα πάνω από την εστία του Ντεγκρά.

  • 75΄Σχόλιο- Η σεμνή τελετή λαμβάνει τέλος σιγά- σιγά. Ο Αστέρας Τρ. είναι μία άνασα από την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και δεύτερη φέτος επί του Εργοτέλη.

74′ Πρώτη αλλαγή για τον Αστέρα. Ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη Ροτζέριο Μάρτινς στη θέση του Ουντόντζι. 72΄Γκολ! 3-0 Νέα γκολάρα από τον Φρανκού.Γκολ για οσκαρ. Ο Φρανκού έσκαψε την μπάλα και νίκησε τον Δασκαλάκη. 67΄Τρίτη αλλαγή για τον Εργοτέλη ο Μπέτο αντί του Ορφανού.

  • 65΄-Σχόλιο- Μετά το 2-0 ο Εργοτέλης προσπαθεί να αντιδράσει και με το φρεσκάρισμα της ενδεκάδας από τον Καραγεωργιου αλλά δεν έχει φανεί απειλητικός για την εστία του Ντεγκρά.

59′ Δυο αλλαγές για τον Εργοτέλη. Ο Λεάλ αντί του Βερπακόφσκις και ο Φραγκουλάκης στη θέση του Ολίσε. 56΄Γκολ! 2-0 Φρανκού Φοβερό γκολ από τον Φρανκού με σουτ από πλάγια θέση από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Δασκαλάκη να μην μπορεί να αντιδράσει. 52΄Σουτ Βερπακόφσκις άουτ 46΄Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.

  • Τέλος πρώτου ημιχρόνου με σκορ 1-0 υπέρ του Αστέρα Τρίπολης με το γκολ του Ουντότζι. Ο Εργοτέλης πλησίασε την εστία του Ντεγκρά μετά το γκολ που δέχτηκε, πήρε τα ηνία του ματς, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

45′ Λήξη πρώτου ημιχρόνου στην Τρίπολη 42′ Κόρνερ Ρομάνο από τα αριστερά, ο Μπούντιμιρ επιχείρησε την κεφαλιά, από το σημείο του πέναλτι, ο Ορφανός έβαλε την προβολή, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι 37′ Κίτρινη στον Ολίσε για χέρι 35‘ Κίτρινη στον Ουντότζι 33΄Σουτ άουτ από τον Ολίσε

  • 32΄- Σχόλιο- Έχει ανέβει ο Εργοτέλης αλλά ο Αστέρας προηγείται και είναι επικίνδυνος στις κόντρα επιθέσεις με το Φορτούνη κορυφαίο παίκτη.

31΄Ο Ορφανός έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε και στο κεφάλι του Πουλίδο και πήρε πορεία προς τα δίχτυα, όμως ο Ντεγκρά επέμβη σωτήρια και κράτησε το μηδέν στην εστία. 29′ Εξαιρετικό  μακρινό σουτ Πουλίδο, ο Δασκαλάκης δύσκολα σε κόρνερ! 26′ Ο Φρανκού γύρισε από τα δεξιά, ο Φορτούνης επιχείρησε το πλασέ, αλλά ο Ρουμπάκης σωτήρια με τάκλιν πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ 16΄ Γκολ! Ουντότζι 1-0 Γυριστό σουτ του Καρέρα, ο Δασκαλάκης απόκρουσε με γροθιές, ο Ουντότζι κατέβασε την μπάλα και με σουτ λίγο πίσω από το σημείο του πέναλτι την έστειλε στη δεξιά γωνία της εστίας του Εργοτέλη. Στην πρώτη φάση του ματς ο Αστέρας Τρίπολης ανοίγει το σκορ.

  • 10΄ – Σχόλιο –  Το πρώτο δεκάλεπτο δεν είχε κάτι το σημαντικό και θα ξεχαστεί γρήγορα.

1′ Ξεκίνησε το ματς με άστοχο σουτ εκτός περιοχής του Τζούνιορ

  • Ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καϋμενάκης, είναι στα επίσημα μαζί με τον πρόεδρο των Αρκάδων, Γιώργο Μποροβήλο και τον πρόεδρο του Εργοτέλη, Απόστολο Παπουτσάκη.
  • Στο γήπεδο ξεχωρίζει το πανό που αναγράφει “Αρκαδία-Κρήτη: Αθλητισμός-Πολιτισμός”.
  • Λίγος ο κόσμος στις κερκίδες.

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ορόθκο, Πουλίδο, Ουριμπάρι, Μπαστία, Λαδάκης, Καρέρα, Φορτούνης ( 86΄ Μπακασέτας, ), Ουντότζι (74΄Μάρτινς), Φρανκού (84΄Κερ). Στον πάγκο: Αναστασόπουλος,Κρις, Μπαρτολίνι,Αργυρόπουλος. Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Χίμπλιγκερ, Σασιασβίλι, Ρουμπάκης, Βίσιο, Ολίσε(59΄Φραγκουλάκης) , Ρομάνο, Τζούνιορ, Ορφανός(67΄Μπέτο) , Βερπακόφσκις (59΄Λεάλ ) , Μπούντιμιρ. Στον πάγκο: Καβουτσάκης, Αλεξόπουλος, Σαρρής, Κυριακίδης Διατητής: Απόστολος Αμπάρκιολης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook