Νέα απώλεια βαθμών για τον Εργοτέλη

Νέα απώλεια βαθμών είχε ο Εργοτέλης που έμεινε στο 0-0 με τον Ολ. Βόλου. Αρνήθηκε πέναλτι ο Παμπορίδης, ανόητη αποβολή του Ολίσε.

Οι “κιτρινόμαυροι” έμειναν μακριά από τις νίκες για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο 2011 με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν στην βαθμολογία. Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου άργησαν να ξυπνήσουν με αποτέλεσμα να χάσουν ένα ολόκληρο 45λεπτο. Ο Εργοτέλης είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι την στιγμή που αποβλήθηκε ο Ολίσε. Στο 58ο λεπτό ο Νιγηριανός χτύπησε εκτός φάσης τον Άλβαρεζ με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές. Στην συνέχεια του παιχνιδιού, ο Τσιώλης θέλοντας να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα έβαζε στο παιχνίδι τον έναν επιθετικό μετά τον άλλο ενώ ο Εργοτέλης έχανε τις μεγάλες ευκαιρίες στο παιχνίδι. Στο 81′ ο Μπούντιμιρ έπιασε την καρφωτή κεφαλιά όμως ο Γιακούποβιτς με εκπληκτική επέμβαση κράτησε το 0-0. Με την συμπλήρωση 90 λεπτών, ο Παμπορίδης ελέγχεται για την πιο κρίσιμη φάση του παιχνιδιού όταν ο Μπούντιμιρ ανατρέπεται όμως ο διαιτητής έδειξε “παίζετε” αφήνοντας το παιχνίδι να συνεχιστεί. Το live του αγώνα 91′ Σουτ Μπέτο η μπάλα φεύγει άουτ 90′ O Παμπορίδης αρνείται καθαρό πέναλτι υπέρ του Μπούντιμιρ όταν ανατρέπεται ο Κροάτης επιθετικός 84′ Απάντησαν οι Βολιώτες με τον Δασκαλάκη να διώχνει με τα πόδια το κοντινό πλασέ του Ηλία Σολάκη! 81′ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη! Ο Μπέτο έβγαλε την σέντρα, ο Μπούντιμιρ έπιασε την καρφωτή κεφαλιά όμως ο Γιακούποβιτς κράτησε το 0-0 χάρις σε εκπληκτική επέμβαση

  • Ντεμπούτο κάνει ο Κυριακίδης με την φανέλα του Εργοτέλη καθώς περνάει στο παιχνίδι παίρνοντας την θέση του Μιχάλη Φραγκουλάκη.

      2. Φουλ επίθεση παίζει ο Τσιώλης που πέρασε στο παιχνίδι τον Σολάκη βγάζοντας εκτός αγώνα τον Ρόκα.

  1. Αλλαγή για τον Καραγεωργίου που “θυσίασε” τον Βερπακόφσκις, λόγω της αποβολής του Ολίσε, με τον Μπέτο να παίρνει την θέση του.

61′ Σουτ εκτός περιοχής από τον Καπετάνο με την μπάλα να φεύγει άουτ 61′ Ευκαιρία για τον Εργοτέλη με τον Γιακούποβιτς να διώχνει με γροθιές το σουτ του Βερπακόφσκις 58′ Mε 10 παίκτες συνεχίζει ο Εργοτέλης καθώς αποβλήθηκε ο Ολίσε! Ανόητη ενέργεια του Νιγηριανού που χτύπησε εκτός φάσης τον Άλβαρεζ

  • Στο Παγκρήτιο βρίσκεται και ο Νίκος Νιόπλιας που παρακολουθεί το παιχνίδι. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε θερμή χειραψία με τον Μιχάλη Κουκουλάκη αλλά και τον Φανούρη Βατσινά.
  1. Αλλαγή για τον Τσιώλη που περνάει στο παιχνίδι τον Μπρέσκα αντί του Ρίκκα

50′ Διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Εργοτέλη! Ο Βίσιο σημάδεψε το δοκάρι του Γιακούποβιτς με κεφαλιά ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Ελβετός γκολκίπερ μπλόκαρε το σουτ του Φραγκουλάκη 49′ Σέντρα Ρομάνο, μονοκόμματο σουτ του Φραγκουλάκη, η μπάλα κοντράρει και φεύγει κόρνερ 46′ Έναρξη δευτέρου μέρους 45′ Tέλος ημιχρόνου 40′ Πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι! Ο Μόνχε έκανε το σουτ με τους παίκτες του Εργοτέλη να κοντράρουν την τελευταία στιγμή και να απομακρύνουν την μπάλα! 34′ Ο Βερπακόφσκις έκανε το γύρισμα όμως το σουτ που επιχείρησε ο Φραγκουλάκης έφυγε άουτ 25′ – Σχόλιο – Μέτριο παιχνίδι διεξάγεται στο Παγκρήτιο Στάδιο με τις δύο ομάδες να μην έχουν δημιουργήσει ούτε μια ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες!

  • Μαζί παρακολουθούν το παιχνίδι οι Απόστολος Παπουτσάκης και Αχιλλέας Μπέος.

10′ Σέντρα Ρομάνο από τα δεξιά με την κεφαλιά του Βίσιο να περνάει άουτ

  • Με 4-3-3 έχει παρατάξει τον Εργοτέλη ο Νίκος Καραγεωργίου. Ο Δασκαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ αγωνίζεται ο Ρουμπάκης, αριστερό ο Βίσιο ενώ οι Χίμπλιγκερ – Σασιασβίλι αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή αγωνίζονται οι Ολίσε, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης και στην επίθεση οι Ρομάνο, Βερπακόφσκις, Μπούντιμιρ.

1′ Σέντρα αγώνα Οι συνθέσεις των δύο ομάδων Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρουμπάκης, Σασιασβίλι, Χίμπλιγκερ, Ολίσε, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Ρομάνο, Βερπακόφσκις, Μπούντιμιρ. Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Ζαραδούκας, Καπετάνος, Ρίκκα, Ρόκας, Άλβαρεζ, Μαρτίν, Σανκαρέ, Μόνχε, Ζέλεζι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook