Ξεμούδιασμα με φιλική νίκη επί του Ρούβα

Φιλική νίκη με 2-0 πέτυχε ο Εργοτέλης κόντρα στον Ρούβα σε παιχνίδι που έγινε στο βοηθητικό του Παγκρητίου και είχε διάρκεια 60 λεπτών.

Ξεμούδιασμα με φιλική νίκη για τον Εργοτέλη που επικράτησε με 2-0 του Ρούβα στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου και είχε διάρκεια 60 λεπτών (δύο ημίχρονα των 30 λεπτών). Τα γκολ σημείωσαν οι Ορφανός με πλασέ (47’) και Λεάλ με κεφαλιά (55’). Ο Εργοτέλης είχε δοκάρι στο 12’ σε κεφαλιά του Σιάκκα έπειτα από σέντρα του Λεάλ. Αγωνίστηκε σε όλο το ματς ο Κυριακίδης. Για τον Εργοτέλη, που οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Παγκρήτιο στάδιο έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας και δεν αγωνιστηκαν στο φιλικό, έπαιξαν οι: Αθανασίου (31’ Καβουσάκης), Σιάκκας, Ορφανός, Μπερτόσα, Αξελόπουλος, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Χαντί, Λεάλ, Χρυσοφάκης, Κυριακίδης. Για τον Ρούβα έπαιξαν οι: Φραγκιαδάκης, Λαγουδάκης, Μπριλάκης, Αναστασάκης, Αναγνωστάκης, Ανδρεαδάκης, Βαρούχας, Ιερωνυμάκης, Γουργιώτης, Ξυλούρης, Ταμάμης. Έπαιξαν και οι Σταματάκης, Ραβανός, Τερζίδης και Τζωρακολευτεράκης.

  • Την Τρίτη οι παίκτες του Εργοτέλη έχουν ρεπό ενώ την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, πρωί (9:30) και απόγευμα (17:00).

Συνεδρίασε το Δ.Σ του Ερασιτέχνη Συγκλήθηκε και συνεδρίασε την Δευτέρα το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η κοπή της πρωτοχονιάτικης πίτας Γ.Σ. και Π.Α.Ε, ο προγραμματισμός συναντήσεων διοικητικού συμβουλίου με γονείς παικτών της Ακαδημίας και η γενικότερη συνεργασία της επαγγελματικής ομάδας με τα τμήματα υποδομής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook