Χωρίς Ρουμπάκη στην Ξάνθη

Ο οπισθοφύλακας του Εργοτέλη συμπλήρωσε 7 κάρτες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και θα εκτίσει την ποινη στα παιχνίδια κόντρα στην Ξάνθη και στον Παναθηναϊκό.

Στο προσεχές παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια για την 18η αγωνιστική αλλά και την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, θα εκτίσει την ποινή του, ο Μανόλης Ρουμπάκης ο οποίος συμπλήρωσε 7 κάρτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη συμπλήρωσε στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό τις 200 συμμετοχές στην Α΄Εθνική υπηρετώντας τις φανέλες των ΟΦΗ, του Παναθηναϊκού και τώρα του Εργοτέλη.

Οι παίκτες των “κιτρινόμαυρων” ξεκουράστηκαν σήμερα καθώς υπήρχε ρεπό, ενώ την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, πρωί (9:30) και απόγευμα (17:00) με τις οποίες θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Τέλος συγκλήθηκε και συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Εργοτέλη. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η κοπή της πρωτοχονιάτικης πίτας Γ.Σ. και Π.Α.Ε, ο προγραμματισμός συναντήσεων διοικητικού συμβουλίου με γονείς παικτών της Ακαδημίας και η γενικότερη συνεργασία της επαγγελματικής ομάδας με τα τμήματα υποδομής.

Απολογείται ο Ολίσε:

Aύριο απολογείται ενώπιο της διοίκησης ο Ολίσε ο οποίος φυσικά θα απουσιάσει από το παιχνίδι με την Ξάνθη εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook