Αιχμές “Δέρμι”: “Κάποιοι παίκτες δεν χωράνε σε αυτό που εγώ θέλω”!

Καυστικός ήταν ο Καβαλιώτης τεχνικός, μετά από ερώτηση που του έγινε, για την συμπεριφορά κάποιων ποδοσφαιριστών του Εργοτέλη.

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν κάποιοι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη φέρθηκαν εγωιστικά, ο Παύλος Δερμιτζάκης απάντησε χαρακτηριστικά: «Και εμείς το είδαμε αυτό. Τέτοιοι παίκτες δε χωράνε σ’ αυτό που θέλω να πετύχω στην ομάδα».

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Εργοτέλη

Στην αρχική του τοποθέτηση για το παιχνίδι ο Π. Δερμιτζάκης τόνισε:

«Ο θεσμός του κυπέλλου μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε παίκτες και να παίρνουν ρυθμό, γιατί θα χρειαστούν πολύ στο πρωτάθλημα που είναι ο μεγάλος στόχος μας καθώς θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Αυτό να σημαίνει ότι δε θέλουμε να διακριθούμε στο θεσμό. Η Βέροια δικαιολόγησε τη θέση της στο πρωτάθλημα. Ήταν καλύτερη γιατί είχε πάθος, ποιότητα και καλή τακτική προσέγγιση του αγώνα. Εμείς φανήκαμε κατώτεροι των προσδοκιών. Σήμερα κάναμε ένα βήμα πίσω. Δεν είχαμε πάθος, δύναμη και γενικά δεν ξέραμε τι θέλουμε στο γήπεδο. Ήμασταν φλύαροι και χωρίς ουσία. Θέλαμε τη νίκη γιατί ακόμα δεν έχουμε κερδίσει στο Παγκρήτιο και θα μας έδινε αυτοπεποίθηση, όμως εκτός από αυτό θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο που είναι πάντα δίπλα μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μείνουμε πολύ στο παιχνίδι με τη Βέροια γιατί ακολουθεί αυτό με τον ΠΑΟΚ. Εκεί θα δείτε την ομάδα που βλέπετε τον τελευταίο καιρό»

Για το αν ήταν ρίσκο οι πολλές αλλαγές που έκανε στην 11άδα:

«Σ’ αυτή τη διαδικασία μπαίνουν όλες οι ομάδες. Οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σήμερα δεν είναι αναπληρωματικοί, είναι βασικοί. Αυτό κάναμε με τον Απόλλωνα, αυτό κάναμε και σήμερα. Για μένα δεν υπάρχουν αναπληρωματικοί. Είναι αναπληρωματικοί οι Νόσκοβιτς, Σαϊνάτι, Βλαχοδήμος, Μπογκντάνοφ;»

Για το προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί :

«Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι μπορεί να κατάφερει πολλά, γιατί όχι και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για μας όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Σε θεωρητικό επίπεδο δεν πήραμε παιχνίδια που έπρεπε να πάρουμε ενώ σε άλλα που μας είχαν χαμένους και καλές εμφανίσεις κάναμε και καλά αποτελέσματα πήραμε. Για να πετύχουμε ένα στόχο πρέπει όλοι οι παίκτες να δίνουν το 100%. Αν υστερήσει έστω και ένας δε μπορούμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Ότι έχουμε πετύχει το έχουμε πετύχει επειδή όλοι έπιασαν υψηλό ποσοστό απόδοσης».

Για την κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του σε ακόμη ένα παιχνίδι :

«Ο Εργοτέλης δέχεται γκολ συνέχεια. Αυτό με προβληματίζει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα και προσπαθούμε να το διορθώσουμε. Δεχόμαστε γκολ από αδράνεια και ατομικά λάθη. Αν δε το βελτιώσουμε αυτό δε μπορούμε να είμαστε καλά. Δε γίνεται να κάνουμε δέκα τελειώματα σε κάθε παιχνίδι»

Για τη διαιτησία του αγώνα:

«Η διαιτησία ήταν πολύ καλή. Ενημερώθηκα ότι το γκολ του Πίτσου ήταν καθαρό, όμως το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο βάσει της εικόνας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook