Νίκη και μόνο νίκη!

Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί στον Εργοτέλη για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, την Κυριακή στο Παγκρήτιο.

Το παιχνίδι κόντρα στον Άρη είναι κομβικής σημασίας για τους «κιτρινόμαυρους» καθώς με νίκη ο Εργοτέλης παραμένει στην χειρότερη των περιπτώσεων στην πέμπτη θέση, ενώ για πρώτη φορά θα πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στο «γκρουπ των λεγόμενων μεγάλων». Επίσης οι τρεις βαθμοί αποτελούν το πρώτο βήμα από τους 7 με 10 που χρειάζεται η ομάδα σε αυτή την τετράδα αγώνων που ακολουθεί.

Στα συν του αγώνα κόντρα στον Άρη είναι πως ο Νίκος Καραγεωργίου θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Όσον αφορά τα πλάνα του Νίκου Καραγεωργίου σχετικά με την αρχική ενδεκάδα ο Καβαλιώτης τεχνικός αναμένεται να έχει τον Δασκαλάκη κάτω από τα δοκάρια, ο Ρουμπάκης θα βρίσκεται στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Βίσιο να είναι στο αριστερό, ενώ το αμυντικό δίδυμο θα αποτελούν οι Σασιασβίλι-Χίμπλιγκερ. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Ολίσε, Φραγκουλάκης και Τζούνιορ με την τριάδα της επίθεσης να αποτελείται από τους Βερπακόφσκις στα δεξιά, Ρομάνο στα αριστερά με τον Μπουντιμίρ να είναι στην κορυφή. 

Η τελευταία προπόνηση του Εργοτέλη είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο στις 11 όπου και μετά το τέλος αυτής θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς με τον Άρη.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook