Σασιασβίλι:”Κρίνεται το ΟΥΕΦΑ με Καβάλα”

Εν αντιθέσει με τον Χίμπλιγκερ, ο Γκιόργκι Σασιασβίλι μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 έβγαλε την λέξη ΟΥΕΦΑ λέγοντας την μάλιστα αρκετές φορές.

Ο Γεωργιανός αμυντικός σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του αυτήν την διετία που βρίσκεται στον Εργοτέλη φιλοξενήθηκε στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή «Θύρα 8» με τον Μανώλη Σαρρή.

«Κρίνει το ΟΥΕΦΑ το παιχνίδι με την Καβάλα. Αν κερδίσουμε το Σάββατο τότε έχουμε πολλές ελπίδες για να πάμε ψηλά στο φετινό πρωτάθλημα» ήταν τα λόγια του κεντρικού αμυντικού των «κιτρινόμαυρων» ήταν τα λόγια του Σασιασβίλι αναφερόμενος στο παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στην Καβάλα.

Όσον αφορά το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Πανιώνιο, μόλις το 2ο με την φανέλα του Εργοτέλη, ο Σασιασβίλι τόνισε ότι «αισθάνομαι πολύ όμορφα που πέτυχα το γκολ αλλά κυρίως γιατί κέρδισε η ομάδα μου. Σίγουρα, δεν σκοράρω συνέχεια και αυτό το γεγονός με κάνει να νιώθω ακόμα πιο όμορφα όταν πετυχαίνω γκολ».

Σχετικά με την Καβάλα υπογράμμισε ότι «αν κερδίσουμε τότε μπορούμε να έχουμε ελπίδες για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Γνωρίζουμε όμως ότι η Καβάλα έχει καλή ομάδα με καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Το έχει δείξει με την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα που βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία. Δεν ξέρω αν θα κερδίσουμε όμως θα προσπαθήσουμε για να το πετύχουμε».

Τέλος, ο Σασιασβίλι αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του με τον Εργοτέλη προσθέτοντας ότι «είναι νωρίς για να μιλήσουμε για το συμβόλαιο μου με τον Εργοτέλη. Όμως θέλω να μείνω στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook