Καραγεωργίου: «Ο στόχος των πλέι-οφ προέκυψε»

Ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε σε δηλώσεις του ότι ο Εργοτέλης θα παλέψει για τον στόχο των πλέι – οφ μέχρι το τέλος.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» βρέθηκε στο στούντιο της «Αθλητικής Κυριακής» σχολιάζοντας την πορεία της ομάδας του αλλά και το φετινό πρωτάθλημα.

Αναφερόμενος στον στόχο των πλέι – οφ τόνισε ότι «οπωσδήποτε είναι δύσκολο καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες με μεγαλύτερη δυναμική και ιστορία. Όμως εδώ που φτάσαμε όλοι αυτοί που είμαστε εκεί τριγύρω κάνουμε σκέψεις να τα παλέψουμε. Γιατί όχι άλλωστε; Αν καταφέρουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, έχουμε πολλές πιθανότητες να το διεκδικήσουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική».

Ο Καβαλιώτης τεχνικός μιλώντας για την συνέχεια του πρωταθλήματος και για την βασική, πλέον, επιδίωξη του Εργοτέλη πρόσθεσε «αυτός ο στόχος προέκυψε τους δύο τελευταίους μήνες καθώς δεν ήταν πρωταρχικός μας. Βέβαια, με την πορεία του πρωταθλήματος μας δίνεται η αίσθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε, όλα καλά».

Το σχόλιο για τον Ρομάνο Ο Νίκος Καραγεωργίου ερωτώμενος για τον Ντιέγκο Ρομάνο, έπλεξε το εγκώμιο του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή χαρακτηρίζοντας «πολυτέλεια» την παρουσία του στο ρόστερ του Εργοτέλη: «Είναι πολυτέλεια για τον Εργοτέλη να έχει τέτοιους παίκτες στην διάθεση του. Ο Ντιέγκο αδικήθηκε. Ήρθε στην Ελλάδα στα 29 του. Αν ερχόταν στα 25 του θα έκανε μεγάλη καριέρα».

Για την «μάχη» της παραμονής Σχετικά με την «μάχη» της παραμονής, ο τεχνικός του Εργοτέλη τόνισε ότι «οι 31 βαθμοί δεν σε σώζουν. Οι ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα πρέπει να κερδίσουν ένα ή δύο παιχνίδια περισσότερα για να ξεφύγουν». Παράλληλα δεν «ξέγραψε» την Λάρισα από το θέμα της παραμονής στην Σούπερ Λίγκα και τόνισε ότι «δεν βγάζω την Λάρισα απ’ έξω και εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν έχει χάσει το παιχνίδι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook