Άδεια για προσωπικούς λόγους σε Μπέτο

‘Αδεια για προσωπικούς λόγους χορηχήθηκε στον Μπέτο, ο οποίος θα απουσιάσει από τις προπονήσεις της ομάδας μέχρι το Σάββατο. Κακή η διακοπή λένε στον Εργοτέλη.

Η αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας δεν έχει οριστεί ακόμη και η διακοπή όπως λέγεται στην ομάδα δεν ήρθε και στην καλύτερη στιγμή, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” είχαν βρει το ρυθμό τους κάτι που φάνηκε και στα παιχνίδια κόντρα σε Πανιώνιο και Καβάλα αλλά και επιβεβαίωσε ο Ντιέγκο Ρομάνο με τις δηλώσεις του χθες στον Athletic Radio 104,2 όπου μιλώντας για την διακοπή τόνισε πως “η διακοπή δεν θα βοηθήσει  γιατί είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση.”

Ο Μπέτο ο τραυματισμός του οποίου στο ζυγωματικό μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξε κάταγμα, εξασφάλισε άδεια από τον Νίκο Καραγεωργίου έως το Σάββατο για προσωπικούς λόγους. Έτσι είναι πιθανό να είναι στην διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ την μεθεπόμενη αγωνιστική.

 Κατά τα άλλα το πρωινό πρόγραμμα του Εργοτέλη την Τρίτη, αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν δίτερμα.Οι τερματοφύλακες προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων Μιχάλη Ξημεράκη.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook