Φιλικό με τον ΑΟΧ το Σάββατο

Εργοτέλης και ΑΟΧ δεν έχουν υποχρεώσεις αυτή την αγωνιστική και έτσι ευκαιρίας δοθείσης θα δώσουν ένα φιλικό το Σάββατο στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Παγρήτιου.

Ο Εργοτέλης λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ δεν θα αγωνιστεί με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ και ο ΑΟΧ μετά την αποβολή της Αγ.Παρασκευής από το πρωτάθλημα δεν θα αγωνιστεί με την Αθηναϊκή ομάδα. Ο Νίκος Καραγεωργίου στην προσπάθεια να διατηρήσει την ομάδα του σε αγωνιστικούς ρυθμούς προγραμμάτισε αυτό το τεστ που έχει σκοπό ο Εργοτέλης να παραμείνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει της δύσκολης συνέχειας μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες επί του Πανιωνίου και της Καβάλας που έβαλαν σε τροχιά πλέι οφ. Ο Καβαλιώτης τεχνικός στο φιλικό με τον ΑΟ Χανιά θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα ενόψει της συνέχεια που περιλαμβάνει δύσκολα παιχνίδια με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης, το  πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια πίεσης με μπάλα σε μικρό χώρο. Η επόμενη προπόνηση της ομάδας  έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός προπονήσεων είναι ο Μπέτο ο οποίος έχει εξασφαλίσει άδεια για προσωπικούς λόγους έως το Σάββατο.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook