Έμεινε στα αποδυτήρια!

Ένας διπρόσωπος Εργοτέλης, γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό. Κάκιστη εικόνα από τους “κιτρινόμαυρους” στην επανάληψη που δέχθηκαν και τα 3 γκολ, ενώ έκαναν μόλις ένα σουτ!

Διπρόσωπος παρουσιάστηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Εργοτέλης. Οι «κιτρινόμαυροι» παρουσιάστηκαν αρκετά καλοί στο πρώτο ημίχρονο και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Λεάλ αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Στην επανάληψη ο Εργοτέλης, λες και βγήκε άλλη ομάδα από τα αποδυτήρια παρουσιάστηκε επιεικώς κακός, πραγματοποιώντας μόλις ένα σουτ. Μπορεί το γρήγορο γκολ του Μοδεστό να αποδιοργάνωσε τους παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου, ωστόσο σίγουρα δεν δικαιολογείται τέτοια εικόνα. Ο Νίκος Καραγεωργίου χρησιμοποίησε σύστημα 4-3-3. Κάτω από την εστία βρέθηκε ο Δασκαλάκης, με τους τέσσερις της άμυνας να είναι οι Αλεξόπουλος, Χίμπλινγκερ, Φραγκουλάκης και Γιαλούσης.

Οι Κυριακίδης, Ζούνιορ και Ρομάνο ήταν οι παίκτες που ανέλαβαν να καθοδηγήσουν την ομάδα τους από το χώρο του κέντρου, με την τριάδα μπροστά να είναι οι Βερπακόφσκις, Λεάλ και Βίσιο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και είχαν μια ανούσια υπεροχή ωστόσο στα πρώτα λεπτά του αγώνα δεν δημιούργησαν κάποιο κίνδυνο στην εστία του Δασκαλάκη.

Λίγο πριν την συμπλήρωση 20 λεπτών αγώνα οι γηπεδούχοι έχασαν καλή ευκαιρία για να προηγηθούν όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρόμενταλ, ο Μέλμπεργκ πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στον Ντουντού, το πλασέ του τελευταίου έδιωξε σε κόρνερ, ο Δασκαλάκης.

Στο 29΄, ο  Εργοτέλης στην πρώτη του αξιόλογη επίσκεψη στην αντίπαλη εστία, ο Βερπακόφσκις κέρδισε καθαρό πέναλτι, σε άγαρμπο σπρώξιμο του Ζαϊρι. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Λεάλ, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Πάρντο και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο 40′ ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι σε σπρώξιμο του Μιραλάς μέσα στην περιοχή από τον Φραγκουλάκη, με τον διαιτητή Μήτσιο να λέει πάντως σωστά “παίζεται”, για να κλείσει το πρώτο μέρος με εντυπωσιακό σουτ του Μέλμπεργκ από το ύψος της περιοχής (45′) που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Εργοτέλης μάλλον έμεινε στα αποδυτήρια. Στο 47΄ ο Ιμπαγάσα που είχε περάσει στο παιχνίδι εκτέλεσε κόρνερ, ο Αλεξόπουλος απομάκρυνε, η μπάλα κατέληξε στον Μέλμπεργκ, ο οποίος έπιασε το σουτ, στην πορεία της μπάλας ο Μοδεστό έκανε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ.

Το 2-0 έγινε στο 58‘. Ο Ιμπαγάσα έβγαλε ωραία κάθετη πάσα για τον Πάντελιτς, ο Σέρβος γύρισε ωραία το κορμί του και με σουτ έκανε το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με πλασέ ο Μιραλάς στο 65΄

 

Το live του αγώνα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook