Φουκαράκης: “Ήταν μία άτυχη στιγμή, θα βοηθήσουμε την ομάδα να πάει εκεί που ανήκει”

Ο 20χρονος μέσος του Εργοτέλη, που πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στο ματς με τον Α.Ο.Χανιά, μίλησε για τον στόχο της ομάδας του να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ και τόνισε οτι ήδη έχουν ξεχάσει το άτυχο ματς της πρεμιέρας.

Το ντεμπούτο του Μάνου Φουκαράκη σε επαγγελματικό επίπεδο δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του, που ηττήθηκε εμ 0-1 από τον Α.Ο.Χανιά.

Ο 20χρονος μέσος μίλησε για τον στόχο της ομάδας του να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ και τόνισε οτι ήδη έχουν ξεχάσει το άτυχο ματς της πρεμιέρας.

Πιο αναλυτικά ο Μάνος Φουκαράκης είπε:

«Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε δύο – τρεις καλές προϋποθέσεις για γκολ, αλλά δεν είχαμε το «καθαρό μυαλό» για να τις τελειώσουμε, ενώ ο αντίπαλος μας απείλησε μόνο μια φορά στο 45’. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και είχαμε τις ευκαιρίες για να κάνουμε τελικές προσπάθειες.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα τυχερό γκολ και από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο αντίπαλος κλείστηκε πίσω για να κρατήσει το σκορ, όπως ήταν λογικό. Εμείς είχαμε την κατοχή μέχρι και το τελευταίο λεπτό, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε την σωστή τελική πάσα για να καταφέρουμε να ισοφαρίσουμε. Στα τελευταία λεπτά, επειδή το ματς είχε ανοίξει, ο αντίπαλος κατάφερε να κάνει μια – δύο αντεπιθέσεις, αλλά δεν νομίζω ότι απειληθήκαμε.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήμασταν οργανωμένοι, ειδικά αμυντικά και πιστεύω ότι κάναμε την προσπάθειά μας, αλλά δεν είμαστε χαρούμενοι. Χαρούμενοι θα είμαστε μόνο όταν κερδίζουμε, αυτός είναι ο στόχος του Εργοτέλη. Σε κάθε αγωνιστική να παίρνει το τρίποντο και να ανέβει στη Super League.

Ήταν μία άτυχη στιγμή, θα δουλέψουμε σκληρά, όπως κάναμε τις τελευταίες 55 μέρες και πιστεύω ότι από το επόμενο κιόλας παιχνίδι θα ξεκινήσουν τα θετικά αποτελέσματα και θα βοηθήσουμε την ομάδα να πάει ψηλά και εκεί που ανήκει, δηλαδή στη Super League».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook