Το μήνυμα του «Βέρπα»!

Ο Μάρις Βερπακόφσκις έδειξε ότι αποτελεί έναν από τους καλύτερους φορ του Εργοτέλη τα τελευταία χρόνια αλλά και γιατί πρέπει να μείνει στην Κρήτη και τα επόμενα χρόνια.

800×600 Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Table Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”,”serif”;}

Ασφαλώς και δεν χρειάστηκε να φτάσουμε στο τέλος της φετινής περιόδου για να καταλάβουμε ή να αποδείξουμε ότι ο «Βέρπα» αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην Σούπερ Λιγκ. Αλλά όπως και να έχει ο τρόπος με τον οποίο εκτελεί τον Αμπάρη στο 1-1 δείχνει και την αξία που διαθέτει σαν ποδοσφαιριστής.

Ο Λετονός διεθνής γνώρισε την αποθέωση στα αποδυτήρια του Εργοτέλη μετά το τέλος του αγώνα με την Λάρισα με τους συμπαίκτες του να τον ανεβάζουν ψυχολογικά ακόμα περισσότερο.

Παρ’ όλα αυτά, τα δύο γκολ που πέτυχε χθες ο Μάρις Βερπακόφσκικ έστειλαν και ένα ιδιαίτερα ηχηρό μήνυμα στην διοίκηση του Εργοτέλη εν όψει των συζητήσεων του καλοκαιριού οπότε και λήγει το συμβόλαιο του με την Κρητική ομάδα.

  • Ο Μάρις Βερπακόφσκις, συνολικά την διετία που αγωνίζεται στον Εργοτέλη μετράει 46 συμμετοχές και 6 γκολ. Και μπορεί από πλευράς αριθμών η προσφορά του να δείχνει πενιχρή όμως αναμφισβήτητα η παρουσία του στον Εργοτέλη από τον Δεκέμβριο και μετά αποδεικνύει ότι ο παίκτης αυτός έχει να δώσει ακόμα πολλά στον Εργοτέλη.

Ασφαλώς δεν μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο «Βέρπα» με τις εμφανίσεις του καθήλωσε στον πάγκο τον Σέρχιο Λεάλ που είχε πάρει στο σπίτι του την φανέλα του βασικού, ειδικά στον πρώτο γύρο της σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook