Να κάνει το πρώτο βήμα για το ρεκόρ

Στον Εργοτέλη παρά τις απουσίες υπάρχει πίστη πως η ομάδα θα φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Κέρκυρα,που θα την φέρει πιο κοντά στην κατάληψη της καλύτερης θέσης της ιστορίας της.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα (live, Athletic Radio 104,2 και athleticradio.gr), με μια προπόνηση που ξεκίνησε στις 10.30 σήμερα το πρωί. 

Oι “κιτρινόμαυροι” παρά τις σημαντικές απουσίες που έχουν στοχεύουν στη νίκη, η οποία θα τους φέρει και πιο κοντά στο ρεκόρ της καλύτερης συγκομιδής βαθμών της ιστορίας τους στην Α΄Εθνική και σε μια καλύτερη θέση από την 9η που έχουν βρεθεί.

Ο Νίκος Καραγεωργίου, έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα απουσιών, αφού οι Ρομάνο, Βερπακόφσκις και Ρουμπάκης είναι τιμωρημένοι και έμειναν εκτός απόστολής, όπως και οι τραυματίες Αλεξόπουλος και Φραγκουλάκης, ενώ ακόμα στην Κερκυρα δεν θα ταξιδέψει και ο Καβουσάκης

Αναλυτικά την 18μελή αποστολή του Εργοτέλη απαρτίζουν οι:

Δασκαλάκης, Αθανασίου, Σασιαβίλι, Χίμπλινγκερ, Σαρρής, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Βίσιο, Μπέτο, Τζούνιορ, Ολίσε, Κυριακίδης, Ορφανός, Λεάλ, Καρέλης, Χρυσοφάκης, Μπούντιμιρ και Χαντί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook