Έχασε την ευκαιρία να καταρρίψει το ρεκόρ του

Ο Εργοτέλης γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Κέρκυρα και έχασε την ευκαιρία να καταρρίψει το ρεκόρ του που είναι η συγκέντρωση των 39 βαθμών στην Ά Εθνική

Ο Εργοτέλης αγωνίστηκε στην Κέρκυρα με πολλές απουσίεςκαθώς απουσίαζαν οι Ρομάνο, Βερπακόφσκις, Ρουμπάκης, Αλεξόπουλος, Φραγκουλάκης οι οποίοι απουσίαζαν λόγω καρτών και τραυματισμών κάτι που φάνηκε στο παιχνίδι καθώς ο Εργοτέλης δεν είχε συνοχή στον αγώνα. Το ματς κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα στο μεγαλύτερο μέρος του και το μόνο που θα μπορούσε να κρατήσει κανείς είναι οι σωτήριες επεμβάσεις του Αθανασίου σε δύο περιπτώσεις. Στο 8‘ η Κέρκυρα έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία καθώς το σουτ του Καλατζή έδιωξε σε κόρνερ ο Αθανασίου.

Ο Νικος Καραγεωργίου αναγκάστηκε να κάνει την πρώτη αλλαγή στο 17‘ όταν ο Σασιασβίλι μπήκε στην θέση του Σαρρή ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις. Στο 30‘ στην δεύτερη επίσκεψη της Κέρκυρας στα καρέ του Αθανασίου, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ., όταν ο Καλαντζής με δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

Ο Εργοτέλης απείλησε στο 40΄όταν το σουτ του Μπέτο πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτελης έχασε δύο καλές ευκαιρίες να φύγει έστω με τον βαθμό όταν στο  47΄το σουτ του Λεάλ πέρασε λίγο άουτ και στο 57΄όταν ο Χαντί δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Κωνσταντόπουλου χάνοντας κλασσική ευκαιρία για τους “κιτρινόμαυρους”.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν διπλασιάσει τα τέρματα τους στο 70, όταν το σουτ του Γραμμόζη απέκρουσε σωτήρια ο Αθανασίου.

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, όταν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολίσε και όχι ο Τζούνιορ όπως λανθασμένα μεταδόθηκε αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε.

<a href=”http://www.coveritlive.com/mobile.php/option=com_mobile/task=viewaltcast/altcast_code=cf028fc730″ >LIVE Κέρκυρα – Εργοτέλης</a>

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook