«Τσεκάρει» Κωστόπουλο ο Εργοτέλης

Ο κεντρικός αμυντικός του Φωκικού βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr στο «στόχαστρο» των “κιτρινόμαυρων”.

12.00 Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:”Calibri”,”sans-serif”; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:”Times New Roman”; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι «κιτρινόμαυροι» από πέρυσι έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού (01/06/1987) που αγωνίζεται στον Φωκικό και μάλιστα πριν από καιρό είχε πάει άνθρωπος τουΕργοτέλη σε αγώνα της ομάδας της Άμφισσας προκείμενου να τον δει από κοντά. Όλες οι πληροφορίες για την αξία του είναι αρκετά καλές και δεν αποκλείεται οΕργοτέλης να «τσεκάρει» ξανά τον Κωστόπουλο καθώς το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (Βόρειος όμιλος) είναι σε εξέλιξη.

Ο Κωστόπουλος είναι ψηλός (περίπου στο 1,90) και έχει «γεμάτες» χρονιές σε Β’ και Γ’ Εθνική έχοντας περίπου 100 συμμετοχές με ομάδες όπως τοΧαϊδάρι, η Κόρινθος και η Ηλιούπολη. Φέτος με τον Φωκικό έχει 26 συμμετοχές, ενώ έχει πετύχει και ένα γκολ.

Στην Αργεντινή ο Ρομάνο Στο μεταξύ χωρίς τον Ρομάνο συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του Εργοτέληγια το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής στις Σέρρες. Ο Αργεντίνος πήρε άδεια για να μεταβεί στην πατρίδα του, αφού λόγω τραυματισμού δεν θα έπαιζε την Κυριακή, ενώ θυμίζουμε ότι εκτός είναι και οι τιμωρημένοι Τζούνιορ-Ολίσε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook