Κατσικοκέρης: Χαρούμενος στον Εργοτέλη!

Δηλώσεις στο athleticradio.gr και στη ΝΕΑ ΤV έκανε ο επιθετικός του Εργοτέλη Ν.Κατσικοκέρης. Τι είπε για Eργοτέλη, ΟΦΗ και Πλατανιά.

Ο 23χρονος επιθετικός πρώτος σκόρερ του Νοτίου Ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ 2 έκανε δηλώσεις, λίγο πριν ξεκινήσει η απογευματινή προπόνηση του Εργοτέλη, την Πέμπτη:

 
Τι είπε για Εργοτέλη και Μπούντιμιρ
Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, μετά από μια καλή χρονιά στον Πλατανιά. Θέλω να δείξω ότι αξίζω που είμαι εδώ. Η δουλειά που κάνουμε στον Εργοτέλη είναι σκληρή. Από την άλλη είμαι σε μια ομάδα με εξαιρετική οργάνωση. Ο προπονητής Νίκος Καραγεωργίου είναι αξιόλογος άνθρωπος και προπονητής και το έργο του όλα αυτά τα χρόνια, το αποδεικνύει. Με ικανοποιεί που οι άνθρωποι του Εργοτέλη με υπολογίζουν. Ξέρω ότι είμαι ο αντικαταστάτης του Μπούντιμιρ και θα παλέψω για να δείξω και εγώ τι αξίζω.
Τι είπε για τον ΟΦΗ 
Ο ΟΦΗ είναι το λαοφιλέστερο σωματείο στο Ηράκλειο. Μακάρι πραγματικά, επειδή βλέπω ότι πάρα πολύ κόσμος αγαπάει τον ΟΦΗ εδώ στο Ηράκλειο, να δικαιωθεί ο αγώνας που κάνουν και να ανέβει η ομάδα στη Σούπερ Λιγκ.
Τι είπε για τον Πλατανιά
Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι ο Πλατανιάς κινείται από νωρίς και στην υποδομή και στις μεταγραφές και στην απόκτηση νέου προπονητή. Φτιάχνουν δηλαδή από νωρίς το πλάνο τους. Μακάρι να πετύχουν τους στόχους τους τη νέα χρονιά και τους εύχομαι ό,τι καλύτερο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook