Πλήρωσε τις απουσίες του και το κακό του ξεκίνημα

Ο Εργοτέλης δεν κατάφερε στην Πάτρα να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από την Παναχαίκή με τα γκολ των Μαυρία και Μυτίδη στο πρώτο 20λεπτο, σε ματς για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2.

Την ήττα με 2-0 από την Παναχαϊκή γνώρισε στην Πάτρα ο ελλιπής Εργοτέλης σε ματς για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2. 

Οι “κιτρινόμαυροι” δεν μπήκαν… καλά στον αγώνα και μόλις στο 20΄ δέχθηκαν τα δύο τέρματα που έκριναν τελικά την αναμέτρηση.

Το πρώτο στο 13΄ με πλασέ του Μαυρία μετά από πάσα του Μυτίδη και το δεύτερο στο 20΄με τους… ρόλους να αντιστρέφονται και τον Μαυρία να εκτελεί κόρνερ και τον Μυτίδη με πλασέ να σκοράρει.

Στο 50΄η Παναχαϊκή είχε δοκάρι με τον Μαυριά με πλασέ και στην επαναφορά ο Κυνηγόπουλος σούταρε με τον Καλογεράκη να αποκρούει.

Ο Εργοτέλης “φωνάζει” για την διαιτησία του Κατοίκου για μία φάση στο πρώτο ημίχρονο με τον Εφορντ να υποδεικνύεται λανθασμένα οφ σάίντ και στο δεύτερο με τον Ατεφ να σουτάρει και την μπάλα να φαίνεται να βρίσκει σε χέρι αμυντικού της Πατρινής ομάδας. 

 

Δείτε το live του αγώνα:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook