Θέμα: Ήταν από τους βασικούς πυλώνες του Εργοτέλη

Ο Αλμπερτ Μπρους στα 2,5 χρόνια που φόρεσε τα “κιτρινόμαυρα” ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του.

Ο Γκανέζος  μεσοαμυντικός, Άλμπερτ Μπρους, αν και είχε συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» για ένα ακόμα χρόνο, αποχώρησε και την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Παναχαϊκή.

Ο Εργοτέλης ήξερε ότι ο παίκτης θα έφευγε ως ελεύθερος τον Γενάρη και εφ΄όσον ικανοποιήθηκε οικονομικά και το ήθελε και ο παίκτης, συναίνεσε στο να αποχωρήσει πρόωρα από την ομάδα. 

Πέρυσι (2019) το καλοκαίρι είχε υπογράψει την ανανέωση του συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ενώ το 2018 είχε υπογράψει για 1,5 χρόνο.

Ο 27χρονος (γεννηθείς στις 30/12/1993) αποκτήθηκε από τον Εργοτέλη τον Γενάρη του 2018 από τον Παναιγιάλειο και ήταν το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Εργοτέλη για εκείνη την χειμερινή περίοδο.

Τον Ιανουάριο του 2019 ο Γκανέζος αμυντικός χαφ φερόταν να τα έχει βρει με την ΑΕΚ, αλλά η μεταγραφή του στην Ενωση δεν έγινε ποτέ, ενώ είχε προκαλέσει των ενδιαφέρον και άλλων ομάδων της Σούπερ Λιγκ.

Ο Αφρικανός άσος ήταν από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας και αγωνίστηκε συνολικά σε 55 αγώνες (44 στο Πρωτάθλημα και 11 στο Κύπελλο) σημειώνοντας ένα γκολ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook