Ήρθε και… έδεσε

Τα νέα δεδομένα που ισχύουν από σήμερα στο Ηράκλειο με την επιβολή έκτακτων περιοριστικών μέτρων, έρχονται να προστεθούν στην αβεβαιότητα που υπάρχει στην Σούπερ Λιγκ 2 και την αναμονή για την απόφαση της αδειοδότησης των ομάδων.

Μετ΄εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του Εργοτέλη, που περιμένει τα καθέκαστα για το τι θα ισχύσει τελικά στην Σούπερ Λιγκ 2 την νέα σεζόν, αλλά και τα αποτελέσματα για την αδειοδότηση για να προβεί στις επόμενες μεταγραφικές του κινήσεις.

Παράλληλα ήρθε και η επιβολή αυστηρών περιοριστικών μέτρων που τέθηκε σε ισχύ από σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου Κρήτης και το… πράγμα έδεσε!

Οι παίκτες της ομάδας, επέστρεψαν την Τρίτη στο γήπεδο με διπλό πρόγραμμα προπόνησης, με ευχάριστα νέα και ένα νέο πρόσωπο στην απογευματινή προπόνηση.

Τα θετικά νέα αφορούν τον Μαζουλουξή, ο οποίος δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στο γόνατο καθώς από μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Απ’ την άλλη ο Κόνραντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στην μέση, όπως και ο Kβάτενγκ που συνεχίζει να προπονείται ατομικά.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Αμπουντσαλμέντ  “Αμπί” Αμπντουλάχι (Abdulsamed Abdullahi) ο οποίος σήμερα, θα περάσει και τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ.

Για σήμερα έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση, που θα είναι προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα μετά την επιβολή του lockdown στο Ηράκλειο.

Όσον αφορά στον 23χρονο Ολλανδομαροκινό, Άκραμ Σαλχί, η παραμονή του στην  ομάδα, θα κριθεί αυτές τις μέρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook