Διήμερο ρεπό μέχρι νεωτέρας στον Εργοτέλη

Ολοκλήρωσαν προς το παρόν τις προπονήσεις τους οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, έχοντας το βλέμμα τους στις εξελίξεις της Super League 2. Ατομικό ξεκίνησε ο Κόνραντ, ενώ ο Πέϊος έβγαλε όλο το πρόγραμμα.

Με περίεργη διάθεση ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Εργοτέλη. Με την έναρξη της Super League 2 να καθυστερεί κι άλλο, οι άνθρωποι του Εργοτέλη έχουν το βλέμμα στραμμένο στις εξελίξεις του πρωταθλήματος.

Εκτός βέβαια από τα αρνητικά νέα σχετικά με τη διοργάνωση, η σημερινή προπόνηση είχε και τα θετικά της. Πιο συγκεκριμένα, οι Πέϊος και Κόνραντ έδειξαν πολύ θετικά σημάδια για την επιστροφή τους στη δράση.

Ο Πέϊος συμμετείχε κανονικά σε όλο το πρόγραμα της ομάδας, δείχνοντας πως μετά από αρκετές εβδομάδες βρίσκει ξανά τα πατήματά του, ενώ από την άλλη, ο Κόνραντ αρχίζει να ξεπερνά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό στη μέση του, καθώς ξεκίνησε τις ατομικές προπονήσεις.

Εκτός από τον Κόνραντ, οι Σαρρής και Ποζατζίδης ήταν οι ποδοσφαιριστές που συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης και οι συνεργάτες του έδειξαν πως επιθυμούν να έχουν τα τελευταία δεδομένα για τους παίκτες τους σε περίπτωση καραντίνας, εκτελώντας τεστ αξιολόγησης κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν κενό το Σαββατοκύριακο, καθώς τους δόθηκε διήμερο ρεπό, αναμένοντας τις εξελίξεις για το πρωταθλημα της Super League 2.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook