Video | “Να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο”

Ο Εργοτέλης θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Super League 2, με τον Γιάννη Ταουσιάνη και τον Χρήστο Μπάτζιο να δίνουν το δικό τους σύνθημα νίκης για το παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Τον Ιβνικό  φιλοξενεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Εργοτέλης, έχοντας ως σκοπό να πάρει τη νίκη και να ξεκινήσει με το δεξί. Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Ταουσιάνης και ο εκ των αρχηγών της Χρήστος Μπάτζιος μίλησαν στην κάμερα της ομάδας στο YouTube και έθεσαν ως στόχο τους τρεις βαθμούς της πρεμιέρας, αλλά και τις καλές εμφανίσεις στη συνέχεια.

Όπως τονίζει ο Γιάννης Ταουσιάνης:

“Έμάς ο στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Να κερδίζουμε κάθε αντίπαλο. Το ζητούμενο στο παιχνίδι είναι το πως θα προσαρμοστούμε γρήγορα μετά από τόσο μεγάλη αποχή. Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα που έχει θέσει υψηλούς στόχους, για να διεκδικήσει την άνοδο. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και ευελπιστούμε στα καλύτερα”.

Σχετικά με την επιστροφή της ομάδας μετά από καιρό ανάφερε:

“Επιτέλους ξαναμπαίνουμε στην διαδικασία να αγωνιστούμε σε επίσημο παιχνίδι. Το περιμέναμε πολύ και είμαστε χαρούμενοι. Είναι ένα ερωτηματικό το πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες μετά από αυτήν την αποχή.

Θεωρούμε πως, ότι μπορούσαμε να κάνουμε το κάναμε. Είναι δύσκολο οι ομάδες στα πρώτα παιχνίδια να παρουσιάσουν το μέγιστο που έχουν. Θα παρουσιάσουμε όμως ένα ικανοποιητικό πρόσωπο.

Θα βρεθούμε σε συνθήκες που δεν έχουμε συνηθίσει. Θα ξεπεράσουμε και τις ομάδες του NBA όπως βλέπω. Θα παίξουν μεγάλο ρόλο τα ρόστερ και η διαχείριση τους και θέλει προσοχή”.

Ο Χρήστος Μπάτζιος είπε:

“Έχουμε πολύ καλή διάθεση και επιτέλους ξεκινάμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε καλό κλίμα και θέλουμε ένα καλό ξεκίνημα με τον Ιωνικό, που είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Όλες οι ομάδες είναι καλές.

Ο στόχος μας είναι να μπούμε στην πρώτη εξάδα. Παρ’ ότι δεν μας υπολογίζει κανένας ο στόχος μας είναι να κάνουμε κάποια έκπληξη”.

Δείτε σε βίντεο όλα όσα είπαν οι Γιάννης Ταουσιάνης και Χρήστος Μπάτζιος:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook