Σπουδαίος Εργοτέλης κέρδισε μέσα στα Χανιά με 1-0!

Με χρυσό σκόρερ τον Μανουσάκη οι παίκτες του Εργοτέλη πήραν την πρώτη τους φετινή νίκη μέσα στα Περιβόλια.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δίχως πολλές φάσεις για τις δύο ομάδες, με τον Εργοτέλη να προσπαθεί να απειλήσει με τον Κόνραντ στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως το σκορ να παραμένει 0-0. Το δυσάρεστο για την ομάδα του Ηρακλείου ήρθε με τον τραυματισμό του Κουατένγκ, ο οποίος αντιμετώπισε μυϊκό πρόβλημα και αντικαταστάθηκε από τον Κωστανάσιο.

Το ενδιαφέρον που έλειπε από το πρώτο ημίχρονο ήρθε στο δεύτερο, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν πιο επιθετικά στην «επανάληψη». Ο Εργοτέλης βρήκε το γκολ που τόσο έψαχνε και στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές. Στο 56ο λεπτό και μετά από εκτέλεση κόρνερ από την αριστερή πλευρά, ο Μανουσάκης σκόραρε και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Τα Χανιά ανέβασαν κι άλλο τις γραμμές τους, με την συνεχή πίεση να τους αποφέρει ένα δοκάρι από κεφαλιά του Ανδρέου στο 65ο λεπτό. Η ένταση μεταξύ των παικτών ανέβηκε στη συνέχεια, με αρκετά φάουλ να γίνονται από τις δύο ομάδες.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης αναγκάστηκε να κάνει ακόμα μία αλλαγή λόγω τραυματισμού, με τον Ποζατζίδη να περνάει εκτός μετά από σύγκρουση με τον Διαμαντόπουλο. Τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού πέρασαν με τα Χανιά να προσπαθούν να ισοφαρίσουν και τους παίκτες του Εργοτέλη να ελέγχουν το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Οι κιτρινόμαυροι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες. Τα Χανιά με αυτή τους την ήττα παραμένουν χωρίς νίκη σε τρία παιχνίδια.

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Ρέντζας (46′ Αναστασόπουλος), Σωτηράκος, Μπραμπίγια (66′ Τριανταφυλλάκος), Αράνγια, Παναγιωτούδης (78′ Γιάκος), Βρεττός (66′ Δημητριάδης), Διαμαντόπουλος, Μασένα (78′ Σουντουρά)

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κατσούρι, Ποζατζίδης (85′ Σερβιλάκης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος (85′ Μπουρσέλης), Μπουτσάκης, Μανουσάκης, Κουατένγκ (33′ Κωνστανάσιος), Κόνραντ (68′ Κοκκίνης)

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook