Ταουσιάνης: “Επιτέλους μπορέσαμε να κάνουμε τις στιγμές μας γκολ”

Ο Γιάννης Ταουσιάνης εμφανίστηκε χαρούμενος για τη νίκη στο κρητικό ντέρμπι στα Χανιά.

Ο Εργοτέλης επικράτησε με 1-0 των Χανίων στα Περιβόλια στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Super League 2, παίρνοντας το πρώτο του τρίποντο μετά απο δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο Γιάννης Ταουσιάνης σχολίασε το γεγονός του ότι ο Εργοτέλης πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα, ενώ χαρακτήρισε σπουδαίο το τρίποντο στα Χανιά.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Εργοτέλη:

“Είναι σπουδαίο το αποτέλεσμα, λόγω των δυνατοτήτων που έχει η ομάδα των Χανίων. Μετά από δύο απεπιτυχή αποτελέσματα, υπήρχε ψυχολογική και ψυχική επιβάρυνση στα παιδιά.

Σχετικά με το παιχνίδι, το πρώτο ημίχρονο είχε κάποια ποιότητα, κάποιες φάσεις, ενώ στο δεύτερο είδαμε καθαρά ένα παιχνίδι πάθους και θέλησης από τις δύο ομάδες. Εμείς επιτέλους μπορέσαμε να κάνουμε τις στιγμές μας γκολ, όπως είχε αναφέρει το αυτό που μας έλειπε ήταν ότι δεν φτάναμε στο γκολ.

Πήραμε αυτό το σπουδαίο τρίποντο και θεωρώ ότι δεν μας άξιζε το ότι δεν είχαμε αποσπάσει κάτι βαθμολογικά. Θα αντιμετωπίσουμε από εδώ και πέρα το πρόγραμμα, θα μετρήοσυμε τις απώλειες που είχαμε σήμερα και θα προχωρήσουμε.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook