Ηρακλειώτικο ντέρμπι στη Νέα Αλικαρνασσό

Ο ανανεωμένος Ηρόδοτος υποδέχεται τον φορμαρισμένο Εργοτέλη στη Νέα Αλικαρνασσό (14:45) για την 16η αγωνιστική της Super League 2.

Ο Ηρόδοτος προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες και ο Εργοτέλης από δύο συνεχόμενες νίκες, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται σήμερα στις 14:45 στη Νέα Αλικαρνασσό σε ένα δυνατό Ηρακλειώτικο ντέρμπι.

Από την μία πλευρά, ο Γιάννης Τάτσης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Σουρνάκη, τους Βρεττό, Ποζατζίδη, Πάβλιτς και Χειμωνέττο που δεν έχουν εκδοθεί ακόμα τα δελτία τους, αλλά ούτε και τους Κατίδη, Χατζησάββα, οι οποίοι αποτελούν παρελθόν από την ομάδα. Εκτός είναι και ο τιμωρημένος Καντέ που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μπαρμπόζα στο παιχνίδι, καθώς ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό από το παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη.

Την αποστολή του Ηροδότου αποτελούν οι εξής: Αποστολίδης, Αργκιλέσι, Αρναούτογλου, Μπαρμπόζα, Ν. Βρεττός, Γκίνη, Γκόμεζ, Δίμηζας, Καργιωτάκης, Κίσσας, Κυριακίδης, Λέτσο, Λουτριώτης, Μακρυδάκης, Νόνης, Κόρτσαμ, Ρουσσάκης, Σταμπουλίδης, Χαλκιαδάκης,  Χριστογιάννης.

Όσον αφορά τον Εργοτέλη, εκτός αποστολής έμειναν οι Νεράλ, Μπουρσέλης, οι τραυματίες Κουτάντος, Κόλα και ο τιμωρημένος Βουτσάς.

Αναλυτικά την αποστολή του Εργοτέλη απαρτίζουν οι: Τζελέπης, Τσέλιος, Ποζατζιδης, Κατσούρι, Κόνρααντ, Μίκο, Θεοδωράκης, Ντουμάνης, Πέιος, Σαρρής, Κοκκίνης, Κωστανάσιος, Χόσαμ, Μπαρ,  Σερβιλάκης, Άπι, Γκάμπρι, Αλεξάκης, Μπουτσάκης, Πατρινός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook