EΠΣΗ: Έστειλε έγγραφο – ερώτημα στην ΕΠΟ για Εργοτέλη

Την απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΠΟ περιμένει η τοπική Ένωση για το αν τελικά θα παίξει ο Εργοτέλης στην Α1 ή με τους Νέους Εργοτέλη στην Α2 ΕΠΣΗ.

Την απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΠΟ περιμένει η ΕΠΣΗ για τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν σχετικά με το σε ποια τοπική κατηγορία θα παίξει την νέα σεζόν ο Εργοτελης!

Η τοπική Ενωση έστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο ζητάει – ρωτάει αν ο Εργοτέλης μπορεί να παίξει στην Α1 ή αν θα αγωνιστεί με  τους Νέους Εργοτέλη στην Α2 ΕΠΣΗ.

Για να παίξει στην Α1 της ΕΠΣΗ θα πρέπει μα αλλάξει η προκήρυξη και να γίνει νέα κλήρωση του πρωταθλήματος, εκτός αν υπάρχει περίπτωση να πάμε με 17 ομάδες στην Α1, κάτι που φαντάζει δύσκολο.

Φυσικά τα πάντα θα τα απαντήσει με έγγραφο της η Νομική υπηρεσία της ΕΠΟ, ώστε η ΕΠΣΗ να κάνει τις κινήσεις που απαιτούνται.

Να θυμίσουμε οτι η προκήρυξη της ΕΠΣΗ αναφέρει:

«Εφόσον ομάδα ή ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εθνικές κατηγορίες την περίοδο 2022-2023, δεν δηλώσουν συμμετοχή στις εθνικές κατηγορίες αλλά στα τοπικά πρωταθλήματα ΕΠΣΗ, τότε το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ έχει το απόλυτο δικαίωμα για να τροποποιήσει τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook