Eργοτέλης: Κινείται για 2-3 πιο έμπειρους παίκτες

Στον Εργοτέλη δίνουν “μάχη” με τον χρόνο για να φτιάξουν ένα δυνατό ρόστερ για την νέα σεζόν στην Α1 ΕΠΣΗ και σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr θα κοιτάξει να πλαισιώσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του με 2-3 πιο έμπειρους παίκτες.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το πρώτο φιλικό του Εργοτέλη της νέας εποχής, με αντίπαλο τις Ασίτες (16/10, 17.30) στο Μαρτινέγκο, όπου θα είναι και η έδρα της ομάδας στην φετινή Α1 ΕΠΣΗ.

Στόχος των ανθρώπων της “κιτρινόμαυρης” ομάδας είναι να διαμορφωθεί το ρόστερ όσο το δυνατόν γρηγορότερα, για να είναι έτοιμη, όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, που η έναρξή της παραμένει στον “αέρα”.

Η σύνθεση της ομάδας θα αποτελείται από παίκτες των περυσινών ομάδων των Νέων του Εργοτέλη και της ομάδας Κ19 του συλλόγου, όμως θα προσπαθήσει να κάνει και 2-3 προσθήκες εμπειρίας.

Η ομάδα του Γιώργου Βλατά,  σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr, “ψάχνει” να πλαισιώσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του νέου του ρόστερ, με 2-3 πιο έμπειρους παίκτες που αγωνίζονται κυρίως στον άξονα.

Μην ξεχνάμε οτι από την περυσινή ομάδα έχουν αποχωρήσει όλοι οι ποδοσφαιριστές, που ήταν επαγγελματίες. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook