Τριάρα του Εργοτέλη και πάτησε κορυφή!

Η γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη πήρε το Κρητικό ντέρμπι με την ΡΕΑ επικρατώντας με 3-1 στο Μαρτινένγκο και πάτησε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πλέον η ομάδα του Ηρακλείου βρίσκεται στην πρώτη θέση με 10 βαθμούς αφήνοντας πίσω της τον ΟΦΗ που την Παρασκευή είχε κερδίσει τον Ιάλυσο με 7-0.

Οι γηπεδούχες άνοιξαν το σκορ στο 5ο λεπτό με γκολ της Τζόνσον με τον Εργοτέλη να χτυπάει στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου όταν η Ραπάνη έκανε το 2-0. Παρ’ όλα αυτά, η Ρ.Ε.Α. ισορρόπησε το παιχνίδι και με τη Μαρκουτσά στο 65ο λεπτό μείωσε σε 2-1, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο επόμενο 20λεπτο πήραν τον έλεγχο του ρυθμού, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ που θα έφερνε το ματς στα ίσια. Αντίθετα, η Τζόνσον στο 84ο έδωσε τέλος στις ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα, γράφοντας το τελικό 3-1.

Εργοτέλης (Α. Ξυδάκης): Γιαννακούλη, Ζέρβα (77’ Δρακογιαννάκη), Δρακωνάκη (88’ Ξυλούρη), Κωνσταντοπούλου, Σιδηρά (88’ Μαρκάκη), Φανγουίκ, Μολίν, Τζόνσον, Μπράουν, Ραπάνη.

Ρ.Ε.Α. (Ν. Κυριακόπουλος – Α. Πλατής): Κούντου, Χατζηγιαννίδου, Σμιλίκοβιτς, Βορριά, Κιαχίδου (70’ Μανωλίτση), Εράσο, Κοτσάκι, Δαφέρμου (86’ Καραμουσαδάκη), Κουτρή, Μαρκουτσά, Μπετανκούρ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook