Βλατάς: “Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου”

Ο τεχνικός του Εργοτέλη, Γιώργος Βλατας, μίλησε στο athleticradio.gr, μετά την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του κόντρα στις Ασίτες (1-0).

Οι “κιτρινόμαυροι” πήραν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα, αφού κέρδισαν με 1-0, εκτός έδρας την ομάδα των Ασιτών, για την 14η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Γιώργος Βλατάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε αμέσως μετά το παιχνίδι, στο athleticradio.gr, τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του ανταποκρίθηκαν άψογα στην πίεση του αντιπάλου, ειδικά στο δεύτερο 45λεπτο, δίνοντας τους μάλιστα και πολλά συγχαρητήρια!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Βλατά:

“To σημερινό παιχνίδι έχει δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Ήμασταν κυρίαρχοι, δημιουργώντας μάλιστα και αρκετές φάσεις.

Στο δεύτερο 45λεπτο, μείναμε με παίχτη λιγότερο, όμως ανταποκριθήκαμε άψογα στην πίεση που μας άσκησε ο αντίπαλος.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν. Επίσης θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα των Ασιτών και να τους ευχαριστήσω για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχαν. Τόσο ο πρόεδρος των Ασιτών, όσο και ο τεχνικός των γηπεδούχων, Ζαχάρης Αναστασάκης, είναι άνθρωποι που κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook