Εργοτέλης: “Koιτάζει” για μία ακόμα μεταγραφή

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ενισχυθεί με τρεις ποδοσφαιριστές την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και στοχεύουν στην προσθήκη ενός ακόμα παίκτη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του athleticradio.gr.

Την εξαιρετική κατάσταση που διανύει τις τελευταίες βδομάδες, επιβεβαίωσε στον αγώνα με τις Ασίτες (1-0) ο Εργοτέλης, “σκαρφαλώνοντας” στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας της Α1. 

Τώρα κοιτάζει τα δύο επόμενα ματς σε διάστημα μερικών ημερών, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Δαμάστα (18/1, 15.00) στο “Μαρτινέγκο” για την 15η αγωνιστική, ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Ρωμανό στην Ελιά (22/1, 15.00) για την 16η.

Από τον αγώνα της Τετάρτης (18/1) θα λείψει ο Ντάγια, που αποβλήθηκε στο χθεσινό (15/1) ματς, ενώ η σημερινή (16/1) προπόνηση θα ξεκινήσει στις 20.30 στο “Μαρτινέγκο”.

Όσον αφορά στα μεταγραφικά, μετά την απόκτηση των Σκούφου, Κόκκινου και Κορνάρου την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, οι “κιτρινόμαυροι”, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του athleticradio.gr, στοχεύουν στην προσθήκη ενός ακόμα παίκτη, που θα αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook