Βλατάς: “Θα έχουμε πολύ καλύτερη συνέχεια”

To σχόλιο του Γιώργου Βλατά, μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ με σκορ 3-2.

Σε ένα καταπληκτικό ματς που διεξήχθη στο Μαρτινέγκο, οι “κιτρινόμαυροι” ηττήθηκαν στο τέλος από τον ΠΑΟΚ, με σκορ 3-2, για την 17η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής των γηπεδούχων, Γιώργου Βλατάς, παραχώρησε δηλώσεις, “υπογραμμίζοντας” πως είναι σίγουρος, ότι η ομάδα του θα έχει μία πολύ καλύτερη συνέχεια.

“Πολλές φορές δυστυχώς η εικόνα δεν φτάνει. Είναι πραγματικά κρίμα γιατί πιστέψαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε, όχι απλά να πάρουμε κάτι. Θεωρώ ότι πληρώσαμε την απειρία μας, αυτό εξάλλου το δείχνει και το γήπεδο δεν χρειάζεται να το πω εγώ.

Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, για ακόμα ένα παιχνίδι, αλλά και στον κόσμο γιατί θεωρώ ότι μας βοήθησε στο δεύτερο ημίχρονο.

Δυστυχώς είναι ένα παιχνίδι που σε σκοτώνει και εμείς τώρα δεν έχουμε ούτε λόγια, ούτε σκέψεις να πούμε το οτιδήποτε. Έχουμε τώρα δύο εβδομάδες να ξεκουραστούμε, λόγω του ρεπό μας και φυσικά να ενσωματωθούν και τα καινούργια παιδιά που ήρθαν. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μία πολύ καλύτερη συνέχεια.

Πολλά μπράβο στον ΠΑΟΚ, γιατί σήμερα έδειξε ότι είναι μία ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο. Να τους ευχηθώ να εκπληρώσουν τους στόχους τους!”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook