Βλατάς: “Εμείς έχουμε ως στόχο να αποκομίσουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε”

Το σχόλιο του Γιώργου Βλατά, μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΠΟΑ.

O Eργοτέλης δεν τα κατάφερε κόντρα στον ΠΟΑ, καθώς ηττήθηκε στο Μαρτινέγκο με σκορ 4-0. Αμέσως μετά την αναμέτρηση ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”, Γιώργος Βλατάς, προχώρησε σε δηλώσεις, τονίζοντας ότι τα φετινά παιδιά του Εργοτέλη, έχουν στόχο να αποκομίσουν όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Σίγουρα έχουμε μεγάλες διαφορές με τον ΠΟΑ, όμως πέρα από αυτό έχουμε και διαφορετικούς στόχους, καθώς ο ΠΟΑ κάνει πρωταθλητισμό. Εύχομαι να τα καταφέρει να βγει πρώτος και να κερδίσει το καλοκαίρι στα μπαράζ, γιατί πρέπει να έχουμε ομάδες στην Γ’ Εθνική.

Εμείς έχουμε ως στόχο να αποκομίσουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε και ειδικά όταν παίζουμε με τέτοιους αντιπάλους που έχουν τόση ποιότητα.

Το παιχνίδι το διεκδικήσαμε μέχρι εκεί που μπορούσαμε. Σίγουρα χάσαμε ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού που είναι πολύ σημαντικοί για την ομάδα. Πρέπει να δούμε πως θα το διαχειριστούμε όλο αυτό γιατί δεν έχουμε πολύ μεγάλο ρόστερ. Αυτό είναι που μας απασχολεί.

Θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα για την συνέχεια και να επουλώσουμε τις πληγές μας γιατί σε δύο ματς έχουμε χάσει αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Καλή συνέχεια στον ΠΟΑ και πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Νομίζω ότι ο κόσμος σήμερα ευχαριστήθηκε ποδόσφαιρο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook