Περακάκης: «Εφόσον ικανοποιηθούν τα αιτήματα, τη Δευτέρα θα ανακαλέσω την παραίτησή μου»

Αισιοδοξία στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Εργοτέλη, με τον Σταύρο Περακάκη να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα, εφόσον ικανοποιηθούν τα αιτήματά του.

Εξελίξεις στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Εργοτέλη, με τον Σταύρο Περακάκη να γνωστοποιεί ότι εάν έως την Δευτέρα (27/03) ικανοποιηθούν τα αιτήματα που είχε θέσει, θα ανακαλέσει την παραίτησή του. Αυτό έρχεται ως αποτέλεσμα της απόφασης του έκτακτου Δ.Σ. που έγινε στην ομάδα, με την διοίκηση να δεσμεύεται να ικανοποιήσει τα αιτήματά του.

Ο Σταύρος Περακάκης, με ανάρτησή του, έστειλε μήνυμα ενότητας:

«Καλησπέρα σε όλες και όλους, Χρόνια πολλά.

Θα χρησιμοποιήσω τον δημόσιο λόγο για να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα και να επαναφέρω την ηρεμία εντός και εκτός του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

Ξεκινήσαμε τη χρόνια με το … «Στηρίζουμε το παρόν και σχεδιάζουμε ΜΑΖΙ το μέλλον» Τώρα πως φτάσαμε εδώ, ας το αφήσουμε πίσω.

Η δήλωση της παραίτησης μου έφερε εχθές κιόλας επείγουσα συνάντηση του Δ.Σ. και κατά την λήξη του ενημερώθηκα ότι μέχρι την Δευτέρα, 27/3/2023 θα έχουν ικανοποιηθεί τα 3 αιτήματα που είχα θέσει πρόσφατα και ήταν και οι λόγοι αποχώρησης μου.

Ίσως να έγιναν όλα αυτά για καλό, ίσως να χρειαζόταν κάποιος να ταράξει τα νερά, ή ίσως απλά να χρειαζόταν ένα μάθημα ότι αν δεν είμαστε μαζί αλλά ο καθένας και απάνω του θα συνεχίσουν να έρχονται δυσαρέσκειες και άσχημες ημέρες.

Δεν θα μακρηγορήσω, την Δευτέρα εφόσον εν πράξει ικανοποιηθούν τα αιτήματα τα οποία αφορούν την Ομάδα φυσικά και όχι έμενα, όπως ενημερώθηκα προφορικά ότι θα γίνει ,θα δεχτώ την πρόταση των παικτριών της ομάδας, να ανακαλέσω την απόφαση της παραίτησης μου και να επιστρέψω στην ομάδα μαζί με όλους τους συνεργάτες μου που στήριξαν την αποχώρηση μου.

Θέλω να πιστεύω ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει πιο ενωμένους από ποτέ και η ομάδα θα δώσει ισχυρό παρόν στα πλέι οφ, όπως άλλωστε είχα φροντίσει ως σήμερα, χωρίς άλλες εκτός γηπέδου έγνοιες .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα στήριξης που δέχτηκα, αλλά και όλους όσους ενεπλάκησαν ώστε να βρισκόμαστε σήμερα σε αυτές τις εξελίξεις.

Παραμένω σταθερός στα πιστεύω μου και στους στόχους μου και εύχομαι αυτή η κατάσταση να είναι περαστική και να έρθει περισσότερος κόσμος να μας στηρίξει μιας που είναι η πρώτη φορά που ομάδα από την Κρήτη διεκδικεί Πρωτάθλημα σε οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα και αυτό τα λέει όλα .

Με εκτίμηση
ΠΕΡΑΚΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook