Στειακάκης: “Κανένας δεν είναι παρελθόν”

“Θα ήθελα να ενθαρρύνω και να παροτρύνω όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για τον σύλλογο να το δείξουν εμπράκτως και να συμμετάσχουν στη διαδικασία”, αναφέρει για την Γ.Σ (29/5) του Εργοτέλη ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» Γιώργος Στειακάκης,

Ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» Γιώργος Στειακάκης, που έχει ήδη γνωστοποιήσει πως δεν θα θέσει υποψηφιότητα στο νέο συμβούλιο, σε ανάρτησή του αναφέρεται στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Μαϊου:

«Αγαπητοί φίλοι και μέλη του Εργοτέλη, μέχρι τις 29 Μαΐου απομένουν δυο εβδομάδες.

Είναι επιβεβλημένο όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν διοικητικά στο Σύλλογο να επισπεύσουν τις διεργασίες συνεννόησης μεταξύ τους ώστε να κατατεθούν εγκαίρως οι υποψηφιότητες για τις εκλογές στη γενική συνέλευση.

Ο Εργοτέλης μπορεί να κλονίσθηκε από τη διάλυση της ΠΑΕ, όμως έχει τις προδιαγραφές και την υποδομή να ξαναβρεθεί η πρώτη ομάδα μας στις μεγάλες κατηγορίες.

Αυτό βέβαια δεν θα γίνει από μόνο του, αλλά θα πρέπει να υποστηριχθεί οργανωτικά και οικονομικά, χωρίς  πάντως να είναι τόσο κοστοβόρο όσο σε άλλους συλλόγους που δεν έχουν ανάλογη υποδομή.

Θα ήθελα λοιπόν να ενθαρρύνω και να παροτρύνω όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για τον σύλλογο να το δείξουν εμπράκτως και να συμμετάσχουν στη διαδικασία.

Ιδίως κάποιοι που έχουν μια διαδρομή στον Εργοτέλη και η παρουσία τους θα επηρεάσει και άλλους να πλησιάσουν. Κανένας δεν είναι παρελθόν.

Όλοι θητείες κάνουμε χωρίς να φεύγουμε ποτέ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook