Με προσωρινή διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 19 Ιουνίου

Δεν υπήρξαν υποψηφιότητες και έτσι οι εκλογές στον Εργοτέλη θα διεξαχθούν στις 19 Ιουνίου. Παρουσιάστηκε και ψηφίστηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός.

Σε ενωτικό κλίμα, αλλά χωρίς να λείψουν οι εντάσεις, πραγματοποιήθηκε χθες (5/6) στο “Μαρτινέγκο” η η κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Εργοτέλη.

Δεν υπήρξαν υποψηφιότητες και έτσι με προσωρινή διοικούσα Επιτροπήοι θα γίνουν οι εκλογές στις 19 Ιουνίου, ενώ παρουσιάστηκε και ψηφίστηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός.

Στην τοποθέτηση του ο απερχόμενος προέδρος Γιώργος Στειακάκης αναφέρθηκε στην ζημιά που προκάλεσε η διάλυση της ΠΑΕ, αλλά και οτι όλα παρόλα αυτά όλα κύλησαν ομαλά, ενώ έκανε λόγο και για τα έργα που θα γίνουν στο “Μαρτινέγκο”.

Για την επόμενη μέρα της ομάδας τόνισε οτι: “Βρισκόμαστε στην ώρα μηδέν”.

Στην διοικούσα επιτροπή, μετέχουν οι: Λευτέρης Καραταράκης, Γιάννης Μπροκαλάκης, Μανώλης Παπαντωνάκης, Γιώργος Κατρινάκης, Βαγγέλης Γιανουλάκης, Βαγγελιώ Γιανουλάκη και Γιώργος Φραγκάκης.

Το παρών, μεταξύ άλλων, στην Γ.Σ έδωσαν πολλοί παλιοί παράγοντες (και πρόεδροι) της ομάδας (Τζώρτζογλου, Δ. Γιαννουλάκης, Δασκαλάκης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook