Επιστρέφει στον πάγκο των Νεανίδων Εργοτέλη η Δούκα – Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Μετά από αρκετές ημέρες συζητήσεων με τη διοίκηση, η Γιάννα Δούκα αποφάσισε να επιστρέψει και να αναλάβει τις Νεανίδες του Εργοτέλη.

Με κάθε επισημότητα πλέον, η Γιάννα Δούκα θα αναλάβει την ομάδα Νέων του ιστορικού αυτού συλλόγου. Στις δηλώσεις που παραχώρησε, τόνισε ότι θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί, ώστε να επιστρέψει η ομάδα εκεί που πραγματικά ανήκει!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΟΥΚΑ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΕΝΓΚΟ”

Μετά από αρκετές ημέρες συζητήσεων με την διοίκηση των Νέων Εργοτέλη η έμπειρη τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με τον σύλλογο αναλαμβάνοντας τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή κ υπεύθυνου Ακαδημίας του ποδοσφαίρου γυναικών του συλλόγου ενώ θα αναλάβει και τεχνικά την ομάδα για την φετινή σεζόν.

Σε δηλώσεις της στην σελίδα της ομάδας μας δήλωσε :”Η αλήθεια είναι ότι από πέρυσι η διοίκηση των Νέων Εργοτέλη μου είχε κάνει πρόταση συνεργασίας από τον Ιανουάριο και μετά. Δεν δέχτηκα να επιστρέψω στον σύλλογο για προσωπικούς λόγους που δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αναφερθούν!

Οι άνθρωποι του συλλόγου όπως κ ο πρόεδρος την διοικούσας επιτροπής των γυναικείων ποδοσφαιρικών τμημάτων του συλλόγου με προσέγγισαν πριν κάποιες μέρες με άψογο τρόπο δείχνοντας μου ξεκάθαρα τις προθέσεις τους απέναντι μου σχετικά με την επιστροφή μου εδώ.

Ευχαριστώ τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ πάντα με σταθερά βήματα και εκπαιδευτικό πλάνο για να επιστρέψει σταδιακά και όπως πρέπει αυτός ο σύλλογος εκεί που ανήκει”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook