Παρέμεινε στις Νέες Εργοτέλη η Σημαιάκη

Για ακόμα μία σεζόν στους κιτρινόμαυρους η Στέλλα Σημαιάκη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Αποφάσισε να μείνει για άλλη μια φορα στα δικά της τα λιμερια και να κάνει την διαφορά ξανά για την ιστορία της γυναικείας ομάδας του συλλόγου. Ο λόγος για την κ. Στέλλα Σημαιακη που μετά από συζητήσεις με την Αθλητική Διευθύντρια του Συλλογου μας και προπονητρια των Νέων Εργοτέλη έδωσαν τα χέρια για μια νέα συνεργασία.

Η Στέλλα μετράει σχεδόν 20 Χρονια στον Εργοτέλη δίνοντας πάντα το παρών και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Μια παίχτρια που παρά τις δυσκολίες των τραυματισμών που την ταλαιπωρούν από τα 16 της χρόνια ποτέ δεν σταμάτησε να παλεύει και να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον σύλλογο της καρδιά της.

Η κ. Δούκα σχετικά με την παραμονή της Στέλλας Σημαιακη δηλωσε:

“Όπως μίλησα με όλες τις κυρίες που είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν για το νέο ξεκίνημα των Γυναικών του συλλόγου μας, το ίδιο έκανα και με την κ. Σημαιακη. Δεν θα μπορούσα ηθικά και μόνο από την στιγμή που ξαναβρισκομαι στον Εργοτελη να μην μιλήσω με τα κοριτσια που έκαναν αυτήν την Ομάδα “Μεγαλη” συνεργαστηκαμε άψογα στο παρελθόν και γνωρίζω ότι η καρδιά τους είναι κιτρινόμαυρη…

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που η κ. Σημαιακη αποφάσισε να σταθεί ξανά βράχος στην νέα μας προσπάθεια. Εξάλλου είναι κάτι που το έχει ξανακάνει στο παρελθόν. Ήμουν ξεκάθαρη μαζί της για τα δεδομένα κ τα ζητούμενα. Νομίζω εξάλλου ότι τα ήξερε κ η ίδια μιας κ έχουμε δουλέψει μαζί κ με ξέρει αρκετά καλά στο τι σκέφτομαι κ τι ζητάω. Θέλω να της ευχηθώ μια χρονιά γεμάτη από ψυχική ηρεμία χαμόγελα κ επιτυχίες χωρίς τραυματισμους.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook