Προβληματισμένος ο Αντώνης Φώτσης

Προβληματισμένος με το κλίμα στις τάξεις της εθνικής Ελλάδος εμφανίστηκε ο Αντώνης Φώτσης

 Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως υπάρχει περίεργο κλίμα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, μετά και την αποχώρηση του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, ενώ υπογράμμισε πως πρώτος στόχος της εθνικής παραμένει η πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Ο Φώτσης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM».

  • Αναλυτικά δήλωσε:

Για το κλίμα στην Εθνική: «Είναι λίγο περίεργο επειδή έχουμε αρκετές απώλειες, όπως αυτή της τελευταίας στιγμής με τον Σοφοκλή. Κι αυτές είναι μέσα στο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε κι έτσι για το καλύτερο».

Για τη δική του άποψη επί του θέματος: «Δεν βρίσκομαι εδώ για να κρίνω τους παίκτες που δεν θέλουν να συμμετάσχουν στην Εθνική. Είμαι εδώ για να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα να πάει καλά. Αυτό είναι δουλειά άλλων».

Για τους στόχους της Εθνικής: «Πρωταρχικός στόχος είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και από κει πέρα κάτι καλό. Να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και αν το καταφέρουμε θα πετύχουμε κάτι καλό στην πορεία».

Για το ότι είναι πλέον παίκτης της Αρμάνι: «Δεν αλλάζει κάτι. Όπως αισθανόμουν πριν, το ίδιο αισθάνομαι και τώρα. Απλά έχει αλλάξει η ομάδα. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook