“Μοιάζει με το Ισραήλ η Βοσνία”

Δηλώσεις έκανε ο Φερνάντο Σάντος για το αυριανό φιλικό της Εθνικής μας στην Βοσνία.

Ως πρόβα τζενεράλε για το καθοριστικό παιχνίδι των προκριματικών του EURO 2012 κόντρα στο Ισραήλ, βλέπει το αυριανό φιλικό στο Σαράγεβο κόντρα στη Βοσνία ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος.

  • Η αποστολή της εθνικής ομάδας ανδρών αναχώρησε σήμερα το πρωί για τη πρωτεύουσα της Βοσνίας και ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε στο αεροδρόμιο:

«Η Βοσνία είναι πολύ δυνατός αντίπαλος και την επιλέξαμε επειδή έχει σχεδόν ίδια αγωνιστικά χαρακτηριστικά και τρόπο παιχνιδιού με το Ισραήλ, το οποίο θα αντιμετωπίσουμε το Σεπτέμβριο σε ένα πολύ κρίσιμο ματς», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής, που δεν θέλει να βγάλει συμπεράσματα για τη Βοσνία, αντίπαλο της Ελλάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014.

«Αυτή τη στιγμή δεν το σκέφτομαι καν. Ούτε θα πάρω κάποια εικόνα εν όψει των προκριματικών του Μουντιάλ από αυτό το παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι το Euro 2012 και τα παιχνίδια με Ισραήλ και Λετονία που ακολουθούν το Σεπτέμβριο», δήλωσε σχετικά ο Σάντος, ο οποίος μίλησε στη συνέχεια για την αγωνιστική απραξία των διεθνών, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και τα νέα πρόσωπα:

«Δεν είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε, αλλά στις δύο χθεσινές προπονήσεις δοκιμάσαμε κάποια πράγματα τα οποία περιμένω να εφαρμόσουμε στον αγώνα. Η απραξία από επίσημα ματς είναι λογικό να επηρεάσει τους παίκτες, αλλά είναι κάτι φυσιολογικό και το γνωρίζαμε από πριν. Σχετικά με τα νέα πρόσωπα είχα πει από την πρώτη μέρα ότι όποιος παίκτης παίζει καλά με την ομάδα του, θα έχει το δικαίωμα να καλείται στην εθνική. Και αυτό το έχω κάνει πράξη. Τα τρία νέα παιδιά (σ.σ. Τάτος, Ζαραδούκας και Πέτσος) ενσωματώθηκαν πολύ καλά και οι παλαιότεροι τούς βοήθησαν να μπουν στο κλίμα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook