Ζαραδούκας: «Η κλήση μου στην Εθνική ήταν ένα όνειρο για μένα»

Για την εμπειρία που αποκόμισε από τη συμμετοχή του στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την Βοσνία, μίλησε ο Γιάννης Ζαραδούκας σε αθλητική εφημερίδα.

Για την εμπειρία που αποκόμισε από τη συμμετοχή του στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την Βοσνία, μίλησε ο Γιάννης Ζαραδούκας σε αθλητική εφημερίδα.

 Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού Βόλου, τόνισε μεταξύ άλλων στην «Εξέδρα», ότι η κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αποτελούσε όνειρο γι’ αυτόν, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο τον Φερνάντο Σάντος που τον κάλεσε όσο και την οικογένεια του, αλλά και τη αρραβωνιαστικιά του για την συμπαράσταση τους.«Έζησα κάτι πρωτόγνωρο. Η κλήση μου στην Εθνική ήταν ένα όνειρο για μένα, αλλά δεν πρέπει να μείνω εκεί. Θα πρέπει να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά με στόχο να καθιερωθώ στο ρόστερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ευχαριστώ τον κ. Σάντος και τους συνεργάτες του που μου έδωσαν την ευκαιρία. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και την αρραβωνιαστικιά μου Άννα για τη συμπαράσταση. Είναι τιμή μου που εκπροσώπησα την πόλη του Βόλου και ελπίζω να την κάνω υπερήφανη», ήταν τα αρχικά λόγια του Ζαραδούκα, για να συνεχίσει:

«Εκείνο που έχω κρατήσει στο νου μου είναι όταν με “άγγιξε” το άκουσμα του Εθνικού μας ύμνου.  Πραγματικά, εκείνη την ώρα ένα περίεργο συναίσθημα μου διαπέρασε την καρδιά. Στην αρχή είχα άγχος. Αλλά όταν μπήκα στον αγωνιστικό χώρο, τα ξέχασα όλα. Σε εξιτάρει όταν φορά τον εθνόσημο στο στήθος και ελπίζω να ζήσω και άλλες τέτοιες στιγμές».

Σε ερώτηση για το πώς τον υποδέχτηκαν οι συμπαίκτες του στον Ολυμπαικό Βόλου, είπε: «Με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν όμορφες στιγμές αυτές που βίωσα. Χαίρομαι που εκτίμησαν την αγωνιστική μου συμπεριφορά με τα χρώματα του Oλυμπιακού Βόλου».

Για την συνέχεια της Εθνικής, ανέφερε:  «Δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο παιχνίδι για την Εθνική. Είμαστε σοβαρή ομάδα, ενώ η φιλοσοφία του κ. Σάντος ταιριάζει με την Εθνική. Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει με τον Ισραήλ θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ελπίζω να κληθώ ξανά στην ομάδα και να συνδυαστεί με νίκη. Αυτό θα ήταν το ιδανικό για μένα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook