Χρυσικόπουλος: “Kάθε χρόνο και καλύτερη η Εθνική”

Την άποψή του ότι η Εθνική Ελλάδος μπορεί να διαγράψει πολύ καλή πορεία στο Eurobasket της Λιθουανίας εξέφρασε ο Λίνος Χρυσικόπουλος.

Ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στη Μπιέλα, στο φημολογούμενο ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αλλά και τη θητεία του στον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 19χρονος μπασκετμπολίστας  στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.:

Για τον τραυματισμό στο χέρι του (κάταγμα στον αριστερό βραχίωνα): «Είναι φρέσκο το κάταγμα, αλλά σιγά-σιγά αναρρώνω. Το καλό με αυτό το κάταγμα είναι ότι δεν αφήνει κουσούρια, αλλά το κακό ότι θέλει μεγάλο χρόνο ανάρρωσης. Υπολογίζω σε τρεις μήνες να επιστρέψω, μέσα Οκτώβρη περίπου».

Για το ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό:
«Δεν ξέρω κι εγώ τίποτα. Από τις εφημερίδες τα διάβαζα. Ο μάνατζέρ μου μού είπε για το ενδιαφέρον της Μπιέλα και έκρινα ότι το καλύτερο ήταν να πάω εκεί». 

Για τη θητεία του στον Άρη:
«Κέρδισα πάρα πολλά πράγματα. Ξεκίνησα να παίζω στο ανδρικό. Φέτος βέβαια δεν συμφωνήσαμε σε κάποια πράγματα και η καλύτερη λύση να αποχωρήσω».

Για το γεγονός ότι δεν πήγε τελικά σε κάποια από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες:
«Οι δύο μεγάλες ομάδες είχαν να ασχοληθούν πρώτα με τους παίκτες τους. Ο Παναθηναϊκός για παράδειγμα είχε να δει τι θα κάνει με τον Περπέρογλου, τον Διαμαντίδη, τον Μπατίστ και μετά αν μπορούσε να ασχοληθεί με εμένα». 

Για τους πολλούς νεαρούς σε ηλικία παίκτες της Εθνικής:
«Απ, ό,τι φαίνεται τα παιδιά πάνε εξαιρετικά, δεν φαίνεται ότι είναι πιτσιρικάδες, ούτε ο Μάντζαρης, ούτε ο Παπανικολάου, ούτε ο Σλούκας».

Για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα του Ηλία Ζούρου:
«Κάθε χρόνο η Εθνική πάει και σε ψηλότερη θέση. Έχει σχέδιο ο προπονητής και πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Και οι υπόλοιπες ομάδες κατεβαίνουν με δυνατά ρόστερ, αλλά πιστεύω ότι θα πάμε καλά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook