Αρκετά προλήματα για τον Σάντος

Με σημαντικά προβλήματα πραγματοποιείται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, για τα προκριματικά του Euro 2012, κόντρα σε Ισραήλ και Λετονία.

Με σημαντικά προβλήματα πραγματοποιείται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, για τα προκριματικά του Euro 2012, κόντρα σε Ισραήλ και Λετονία.

Ατομικό ακολούθησαν οι Βασίλης Τοροσίδης και Γιώργος Τζαβέλας, ενώ πρόγραμμα αποκατάστασης έκαναν όσοι είχαν υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους. Εκτός ο Στέφανος Αθανασιάδης, τον οποίο θα αντικαταστήσει ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Μπορεί οι ρυθμοί που ακολούθησαν οι διεθνείς στην προπόνηση να ήταν χαλαροί, ωστόσο ο Φερνάντο Σάντος έχει να επιλύσει αρκετά προβλήματα. Το τελευταίο «κρούσμα» ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης, τη θέση του οποίου θα πάρει ο συμπαίκτης του στον ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται το βράδυ της Δευτέρας (29/8) στην Αθήνα, ενώ θα συμμετέχει κανονικά στην μονή προπόνηση της Τρίτης (30/8), που είναι προγραμματισμένη για τις 09:00 το πρωί, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Βασίλης Τοροσίδης και Γιώργος Τζαβέλας. Ο πρώτος έχει ένα σφίξιμο στον προσαγωγό, ενώ ο δεύτερος νιώθει ενοχλήσεις στη γάμπα. Ωστόσο, ο αμυντικός του Ολυμπιακού αναμένεται να πάρει μέρος στην προπόνηση της Τρίτης (30/8), κάτι που δεν ισχύει για τον ποδοσφαιριστή της Άιντραχτ, καθώς η περίπτωσή του εκτιμάται εξαιρετικά αμφίβολη.

Οι παίκτες που είχαν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους το σαββατοκύριακο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, υπό την επίβλεψη του Φερνάντο Σάντος. Συγκεκριμένα στο γκρουπ αυτό συμμετείχαν οι: Λουκάς Βύντρα, Γιώργος Καραγκούνης, Γιώργος Φωτάκης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Κυριάκος Παπαδόπουλος. Αντίθετα, σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκαν οι Μιχάλης Σηφάκης και Αλέξανδρος Τζόρβας, με τον προπονητή τερματοφύλακων, κ. Ζουστίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε στη διάθεσή του όλους τους διεθνείς και για το λόγο αυτό δεν ήταν δυνατό να γίνει κάποια «πρόβα» για την αρχική ενδεκάδα των προκριματικών του Euro.

Ένας από τους «γρίφους» που πρέπει να λύσει ο Φερνάντο Σάντος είναι η θέση του αριστερού μπακ. Με δεδομένη την απουσία του Σπυρόπουλου, τον Τζαβέλα που είναι ανέτοιμος και την απειρία του Ζαραδούκα, είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Τοροσίδης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook