Στους Αγίους Τόπους οι διεθνείς

Τους Αγίους Τόπους επισκέφθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας το πρωί του Σαββάτου, μέσα σε καλό κλίμα μετά την πολύ σημαντική νίκη επί του Ισραήλ για τα προκριματικά του Euro 2012.

Τους Αγίους Τόπους επισκέφθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας το πρωί του Σαββάτου, μέσα σε καλό κλίμα μετά την πολύ σημαντική νίκη επί του Ισραήλ  για τα προκριματικά του Euro 2012.

Οι Έλληνες παίκτες επιστρέφουν το απόγευμα στις προπονήσεις, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τρίτης κόντρα στη Λετονία εκτός έδρας.

Σήμερα θα ενσωματωθεί στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος κλήθηκε εσπευσμένα για να καλύψει το κενό που δημιουργείται με τον τραυματισμό του Παντελή Καφέ, αλλά και το ότι συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες ο Κώστας Κατσουράνης και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι στη Ρίγα.

Απόντες είναι επίσης οι Σωτήρης Νίνης, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και όπως όλα δείχνουν έχει υποστεί ρήξη χιαστών, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα χάσει αυτομάτως όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια του ομίλου, αλλά και ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος επίσης έχει να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής λόγω κίτρινων καρτών. Οι δύο τραυματίες χαφ αναμένεται να αναχωρήσουν για την Ελλάδα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι θα γίνει με τους τιμωρημένους.

Στη διάθεσή του για το ματς με τους Λετονούς θα έχει ο Φερνάντο Σάντος τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος επιστρέφει από τιμωρία.

Η επόμενη προπόνηση την Εθνικής είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 και ίσως ο Πορτογάλος δείξει τα πλάνα τους για τον επόμενο αγώνα. Ο Σηφάκης αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του κάτω από δοκάρια, ενώ Γιάννης Ζαραδούκας και Αβραάμ Παπαδόπουλος έχουν καπαρωμένες τις δύο θέσεις της άμυνας. Στο δεξί άκρο θα παίξει είτε ο Βύντρα είτε ο Μανιάτης, ενώ ο Παπασταθόπουλος θα επιστρέψει ως στόπερ.

Κυριάκος Παπαδόπουλος και Καραγκούνης θα είναι, όπως όλα δείχνουν οι δύο του κέντρου, με την τρίτη θέση να διεκδικούν οι Μάκος και Φωτάκης. Σαλπιγγίδης και Σαμαράς θα είναι δύο από τους τρεις της επίθεσης, με τους Λυμπερόπουλο και Φετφατζίδη να ερίζουν για την τελευταία θέση της ενδεκάδας.

Η Εθνική Ελλάδος θα προπονηθεί και το πρωί της Κυριακής στο Ισραήλ και κατόπιν θα αναχωρήσει για Λετονία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook