Nίκη και μόνο νίκη

Μόνο την νίκη θέλει σήμερα (21.45- MEGA) η Εθνική Ελλάδας στην μεγάλη αναμέτρησή της με την Κροατία για την πρόκριση στο EURO 2012.

Οι διεθνείς, γνωρίζουν πολύ καλά πως μόνο με νίκη στην κόντρα τους με την ομάδα του Μπίλιτς θα πάρουν το εισιτήριο για την συμμετοχή τους στο Euro 2012 και για αυτό τον λόγο είναι έτοιμοι για την απόλυτη μάχη.

Ο Φερνάντο Σάντος, έχει φροντίσει να… μιλήσει στους παίκτες του για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες που «φαίνονται» στο παιχνίδι της Κροατίας.

Ο έμπειρος Πορτογάλος πάντως έχει ήδη αποφασίσει για την βασική ενδεκάδα στην απόλυτη «μάχη» του γηπέδου Καραϊσκάκη, καθώς αναμένεται να παρατάξει ένα κράμα νέων-έμπειρων ποδοσφαιριστών, το οποίο θεωρεί πως μπορεί να οδηγήσει τους πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 στα γήπεδα του Λονδίνου.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αλέξανδρος Τζόρβας, με την αμυντική γραμμή να καλύπτεται από τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο και Ζαραδούκα. Στην μεσαία γραμμή, τις μάχες αναμένεται να δώσουν οι Κατσουράνης, Καραγκούνης και Τζιόλης, με τους Σαλπιγγίδη και Σαμαρά στα άκρα και τον Φάνη Γκέκα μετά από αρκετό καιρό στην κορυφή της επίθεσης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος αν αγωνιστεί θα πάρει την θέση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο πολύπειρος επιθετικός και… κλειδί για την κατάκτηση του Euro 2004, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με τον Σάντος να «πονοκεφαλιάζει» για το αν θα πρέπει να τον αφήσει στον πάγκο ή να ρισκάρει με την τοποθέτησή του στο βασικό σχήμα της ομάδας, μετά από καιρό.

Αξίζει να αναφερθεί πως εκτός μάχης έχει τεθεί για τον αγώνα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βοηθήσει στην κόντρα με την Κροατία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook